avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate akaware

Activitate akaware

Buna seara, sunt interesat sa cumpar un teren in Ilfov.
Proprietarul a dezmembrat un teren si a obtinut 15 loturi.Curent electric nu este la teren,iar proprietarul mi-a spus ca urmeaza sa instaleze un punct trafo pentru a se bransa toate cele 15 loturi la curent electric.
Vreau sa fac un antecontract in care o clauza sa sune ceva de genul:
" Diferenta de la avansul din antecontrac si valoarea terenului se se va achita in momentul in care proprietarul terenului va instala un punct trafo pentru bransarea terenului la curent electric in maxim 90 de zile de la semnarea antecontractului,altfel proprietarul trebuie sa returneze banii promitentului cumparator''

Imi e teama sa nu raman cu banii luati iar proprietarul sa nu instaleze punctul trafo
1.Se poate face asa?
2. Cineva imi poate oferi o formulare mai buna dpdv legal?

Daca mai am intrebari, revin.

Va multumesc!!
sunt euro 2 masinile..cel putin a mea din 1995 este euro2, deci banuiesc ca si cea a userului m_talida este tot euro 2

mersi de raspuns comintt26, poate cel mai bun raspuns primit de mine pana acum, si am deschis multe topicuri pe multe forumuri
Răspuns la discuția Intrebare drept circulatie auto
Am fiscalul si de la E.M si de F.E .Am tot dosaru de inmatriculare,mai putin asigurarea pe numele meu, taxele de la cec si taxa de poluare..

Dupa expirarea celor 30 de zile ce se va intampla? Daca voi inmatricula masina pe numele meu dupa cele 30 de zile, voi plati amenda? Daca ma opreste un filtru de politie si vede pe talon " instrainat catre ... " imi voi lua amenda?
Sunt in aceasi situatie ca si tine,doar ca cielo al meu e din 1995..

pe 7 ianuarie am fost la Rar ,am facut certificat de autenticitate fara sa stiu ca s-a bagat taxa de plouare iar cand am ajuns la DRPCIV am aflat vestea ce mare ...

Acum nici eu nu stiu ce sa fac, ca de cumparat masina nu cred ca o mai cumpara nimeni
Pe 26 dec 2012 am achizitionat un Cielo, pe 27 l-am trecut la financiar iar pe 7 ian am fost sa il inmatriculez pe numele meu, insa taxa de poluare care depaseste valoarea masinii cu mult m-a facut sa abandonez momentan inmatricularea, cel putin pana se reglementeaza legea privind taxa de poluare sau timbru de mediu..

Si acum intrebarea mea:

Pe talon si in civ este trecut proprietar E.M ,si pe talon este instrainata catre F.E la data de 4 ianuarie 2012 ( eu am cumparat masina de la F.E care este samsar ) .Pe 26 dec am facut contract de vanzare cumparare intre mine si F.E.Cat timp am dreptul legal sa circul cu masina ??c