avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract V-C teren cu clauze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract V-C teren cu clauze

Buna seara, sunt interesat sa cumpar un teren in Ilfov.
Proprietarul a dezmembrat un teren si a obtinut 15 loturi.Curent electric nu este la teren,iar proprietarul mi-a spus ca urmeaza sa instaleze un punct trafo pentru a se bransa toate cele 15 loturi la curent electric.
Vreau sa fac un antecontract in care o clauza sa sune ceva de genul:
" Diferenta de la avansul din antecontrac si valoarea terenului se se va achita in momentul in care proprietarul terenului va instala un punct trafo pentru bransarea terenului la curent electric in maxim 90 de zile de la semnarea antecontractului,altfel proprietarul trebuie sa returneze banii promitentului cumparator''

Imi e teama sa nu raman cu banii luati iar proprietarul sa nu instaleze punctul trafo
1.Se poate face asa?
2. Cineva imi poate oferi o formulare mai buna dpdv legal?

Daca mai am intrebari, revin.

Va multumesc!!
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2016
akaware, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:47, 14 Septembrie 2016
Mai bine așteptați sa facă ce are de făcut și cumpărați după aceea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii suplimentare in antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren dorincornea dorincornea Intentionez sa cumpar o parcela dintr-un teren intravilan care urmeaza sa fie dezmembrat. Terenul respectiv a fost teren arabil fara drum direct de acces ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare lot teren andreijianu andreijianu Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul dvs. in privinta unei probleme, treaba sta cam asa: - vreau sa cumpar un teren aflat in spatele curtii mele ... (vezi toată discuția)
Cum scap de efectele unui antecontract? elenajaad elenajaad Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie tare complicata pe care voi incerca sa o prezint cat mai succint: am mostenit o proprietate (casa, teren ... (vezi toată discuția)