Pe 26 dec 2012 am achizitionat un Cielo, pe 27 l-am trecut la financiar iar pe 7 ian am fost sa il inmatriculez pe numele meu, insa taxa de poluare care depaseste valoarea masinii cu mult m-a facut sa abandonez momentan inmatricularea, cel putin pana se reglementeaza legea privind taxa de poluare sau timbru de mediu..
Si acum intrebarea mea:
Pe talon si in civ este trecut proprietar E.M ,si pe talon este instrainata catre F.E la data de 4 ianuarie 2012 ( eu am cumparat masina de la F.E care este samsar ) .Pe 26 dec am facut contract de vanzare cumparare intre mine si F.E.Cat timp am dreptul legal sa circul cu masina ??c
Cum ati incheiat contract de vanzare cumparare in lipsa certificatului fiscal?
Termenul legal de finalizare procedura de inmatriculare este de 30 de zile de la data achizitiei autoturismului
Am fiscalul si de la E.M si de F.E .Am tot dosaru de inmatriculare,mai putin asigurarea pe numele meu, taxele de la cec si taxa de poluare..
Dupa expirarea celor 30 de zile ce se va intampla? Daca voi inmatricula masina pe numele meu dupa cele 30 de zile, voi plati amenda? Daca ma opreste un filtru de politie si vede pe talon " instrainat catre ... " imi voi lua amenda?