avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare drept circulatie auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare drept circulatie auto

Pe 26 dec 2012 am achizitionat un Cielo, pe 27 l-am trecut la financiar iar pe 7 ian am fost sa il inmatriculez pe numele meu, insa taxa de poluare care depaseste valoarea masinii cu mult m-a facut sa abandonez momentan inmatricularea, cel putin pana se reglementeaza legea privind taxa de poluare sau timbru de mediu..

Si acum intrebarea mea:

Pe talon si in civ este trecut proprietar E.M ,si pe talon este instrainata catre F.E la data de 4 ianuarie 2012 ( eu am cumparat masina de la F.E care este samsar ) .Pe 26 dec am facut contract de vanzare cumparare intre mine si F.E.Cat timp am dreptul legal sa circul cu masina ??c
Cel mai recent răspuns: akaware , utilizator 14:59, 10 Ianuarie 2013

Cum ati incheiat contract de vanzare cumparare in lipsa certificatului fiscal?
Termenul legal de finalizare procedura de inmatriculare este de 30 de zile de la data achizitiei autoturismului
Am fiscalul si de la E.M si de F.E .Am tot dosaru de inmatriculare,mai putin asigurarea pe numele meu, taxele de la cec si taxa de poluare..

Dupa expirarea celor 30 de zile ce se va intampla? Daca voi inmatricula masina pe numele meu dupa cele 30 de zile, voi plati amenda? Daca ma opreste un filtru de politie si vede pe talon " instrainat catre ... " imi voi lua amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari masini georgescucatalin87 georgescucatalin87 SPuneti-mi va rog daca am cumparat o masina si am bagat-o la fisc dar nu am inmatriculat-o in cele 30 de zile ce se intampla?...platesc amenda ???cat este ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 pt un cielo din 1999 ContSters192974 ContSters192974 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai concret. In 27 decembrie 2012 am cumparat un Cielo. Am radiat-o de la vechiul proprietar, la primarie ... (vezi toată discuția)
Am dat toate actele masinii cumparatorului camelia87 camelia87 Va rog sa ma ajutati! Am vandut o masina in luna martie, act de vanzare cumparare si am fost in aceasi luna sa o scot din evidenta de la adm. financiara. Am ... (vezi toată discuția)