avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate nsj712

Activitate nsj712

Răspuns la discuția divort si incredintare minori
Dar atunci fara un document atestat sau inregistrat la autoritatile in cauza, care este motivul intemeiat sa nu o acuze de abandon de familie si sechestrare a celor 2 minori?
Nefiind nicio plangere, declaratie inseamna ca totul era roz, si verisoara D. era impacata cu comportamentul si modul de a se manifesta al sotului. Nu poate spune un martor ce spune un document :)
Răspuns la discuția divort si incredintare minori
Nu este imperios necesar sa il acuze de ceva, dar in acea declaratie/ plangere la politie sa fie consemnat ca ii este imposibil atat ei cat si educatiei si cresterii copiilor sa locuiasca cu sotul dumneaei, acuzandu-l de rele tratamente aplicate atat copiilor cat si verisoarei dumneavoastra, o astfel de plangere/declaratie o poate ajuta in a dovedi ca ii este imposibil sa locuiasca cu sotul, iar mutarea sa la parinti a fost cea mai buna solutie pentru a ocroti copiii
Răspuns la discuția divort si incredintare minori
As recomanda ca verisoara ta sa depuna o plangere la politie inainte de a parasi domiciliul impreuna cu copiii, de asemenea sa consulte si un asistent social din cadrul Protectiei Copilului, astfel reusind sa gaseasca cea mai buna solutie chiar de la autoritatile ce o pot acuza de abandon familiar
Buna ziua,
Ceea ce vi se intampla dumneavoastra este un caz rar intalnit. Cauzele pot fi fie din cauza comunicarii proaste a companiei furnizor, ori cazul depinde foarte mult de detaliile adiacente. In primul rand, din ceea ce stiu, compania furnizor de energie electrica efectueaza periodic regularizari ale numarului de contoar, numar kilowatzi consumati, deoarece daca nu este transmis catre Enel numarul de consum ei fac o estimare, aceasta estimare poate fi facuta in functie de calculul ultimelor luni. Trebuie citite cu mare atentie clauzele din contract referitoare la schimbarea contoarului si incetarea furnizarii de energie electrica. ESTE IMPOSIBIL sa emiti o factura pe un serviciu ce nu a fost prestat, sau ce urmeaza a fi prestat, in special daca dumneavoastra nu sunteti de acord cu acel serviciu,
asemenea cum o persoana fizica poate obtine in baza unei procuri infiintarea SRL ului, ONG-ul tot in baza unei procuri similare de imputernicire poate obtine infiintarea unui SRL?
Buna Ziua, care este procedura pentru a imputernici un ONG sa obtina in numele persoanei infiintarea SRL pentru obtinerea vizei de lunga sedere?
Iar ONG-ul trebuie sa faca la randul lui o delegatie?
Multumesc
Buna Ziua, de curand o asociatie a raspandit zvonuri, idei, pareri MINCINOASE, fapte neintamplate despre organizatia care o reprezint. Care este incadrarea juridica pentru persoana juridica vinovata, dar pentru membrii asociatiei in fapt care au facut asta?
Ce pot face pentru a face dreptate pentru asta?
Multumesc