avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate MmariaM

Activitate MmariaM

Răspuns la discuția Amenda RATB
gi-jane2 a scris:

pt portofel nu-ti ia nimeni datele, poate fi utilizat de oricine, a precizat utilizatorul ca nu-i abonament.
Asa ca datele dumneaei nu exista nicaieri, acum le vor lua controlorii de la politie.

Cum sa le ia de la politie cand au spus politistii ca nu au voie sa le furnizeze? Au spus ca este si o lege in acest sens... Chiar eu am spus ca nu vreau sa-mi dau datele personale controlorilor... Deci cum ramane? Nu m-am dumirit deloc.

ynocentta a scris:

Vedeti ca incet,incet ,incepeti sa spuneti realitatea...
Initial ati afirmat ca NU v-ati legitimat la controlori,cu nume,prenume si CNP iar ulterior reveniti cu precizarea nu voiau controlorii sa-mi inapoieze cardul de calatorii
Daca ati dat controlorilor cardul dvs de calatorie,posibil ca din datele acestuia de identificare sa se obtina datele titularului,respectiv sa vi se poata intocmi PV contraventie

Este un portofel electronic, nu abonament. In acel portofel am doar cateva calatorii. Am intrebat si la o toneta RATB daca exista cumva date despre mine in/pe el si mi s-a spus ca nu.

"Nu ati detaliuat pentru ce a intervenit politia si a efectuat legitimarea atat a dvs cat si a controlorilor'"

Ne-au legitimat deoarece eu i-am solicitat fiindca nu voiau controlorii sa-mi inapoieze cardul de calatorii si deci ne-am luat la cearta.... Mai intai m-au legitimat politistii pe mine si abia in final le-au luat si datele controlorilor. Cand ne-am despartit politistii le-au spus in gura mare controlorilor: " Va asteptam la sectia de Politie X ca sa intocmiti procesul verbal..." Din acest motiv am si intrebat daca primesc sau nu amenda. Inclin sa cred ca au spus-o pt. mine ca pot intra in panica!

Multumesc. Mai astept raspuns.

Discuție Amenda RATB
Buna ziua. Am fost prinsa de controlori in autobuz. Ne-am dat jos si acolo era un echipaj de politie. M-am legitimat la politie NU si la controlori, cu nume, prenume si CNP. Au fost legitimati si controlorii pana la urma de politie. Mie controlorii NU mi-au luat datele din buletin si nici nu mi-au intocmit proces verbal, dar m-au amenintat ca o sa-l primesc acasa. O sa primesc sau nu amenda de la controlori? Va rog raspuns. Multumesc.
Intreb cu stupoare pentru ca respectivul avocat practica in prezent avocatura la un cabinet privat. Cabinetul este al sau.... Are voie sau nu? Multumesc.
Doamna, ma surprinde raspunsul dvs. Ce ar fi putut face, incat sa nu mai poata profesa... Chiar astept un raspuns. Multumesc.
Buna seara. Va rog sa-mi spuneti, ce inseamna atunci cand un avocat figureaza radiat din baroul avocatilor din Bucuresti. Multumesc.
Poate nu am fost inteleasa...
Printre altele aceasta declaratie in final suna asa:

Eu, X, declar ca nu am avut nicio contributie la dobandirea acestui apartament, acesta fiind bun propriu al fostei mele sotii Y, si nu am nicio pretentie cu privire la acest apartament.
Precizez ca nu s-au dobandit alte bunuri in timpul casatoriei si nu am facut niciun act de partaj.
DAU PREZENTA DECLARATIE FIIND NECESARA LA TRANSCRIEREA APARTAMENTULUI PE NUMELE meu Y (aici este numele meu de fata).

Deci, pot merge la notar ca sa trec casa doar pe numele meu fara ca fostul sot sa fie prezent? Intreb fiindca am luat legatura cu un notariat si nu faceau contracte de acest gen... Unde sa fac acest contract?

Multumesc.
Am doua intrebari:
1. De ce mai trebuie sa vina sotul daca a dat deja aceasta declaratie?
2. Eu pot merge singura la notariat ca sa trec actul casei doar pe numele meu?

P.S. Si eu am dat aceeasi declaratie pentru o casa a lui...

Multumesc.
Inca mai astept un raspuns. Vreau sa precizez ca nu vreau sub nicio forma sa iau legatura cu fostul sot...