avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate mariansereanu

Activitate mariansereanu

Răspuns la discuția ITP si asigurarea auto
vreau sa imi spuneti daca pot sa imi faca ceva
deci ce sa inteleg chiar daca asigurarea este valabila sunt nevoit sa fac eu alta pe numele meu
inmatriculat in B..... dar asigurarea era valabila pana in luna a 10 a 2016
Salut,am cumparat o masina acum o luna si am circulat cu ea fara ca eu sa stiu ca actele erau false (ITP si asigurare) azi cand am vrut sa ies din tara la vama au depistat ca actele nu sunt valabile....mi-au luat certificatul de inmatriculare si mi-au dat o amenda.Intrebarea mea este ce pot ei sa imi faca?daca imi ia si permisul de conducere si daca este caz penal repet eu nu stiam ca actele sunt false
multumesc pentru timpul acordat
pentru conducere fara permis este pedeapsa de 8 luni si pentru furt este 3 ani.
buna,am o intrebare legata de noul cod penal.daca am primit o pedeapsa de 3 ani si 8 luni pentru conducere fara permis dar am avut suspendare pentru furt. pana acum am ispsit doar un an din ea credeti ca pot scapa sau macar se poate micsora?
Răspuns la discuția Schimbare nume de familie
trebuie sa fie ambii parinti?
buna seara,am si eu o intrebare am un copil care poarta numele de familie si al mamei si al meu si am dori sa poarte doar un singur nume.se poate?
Răspuns la discuția furtul calificat
mai am 2 intrebari....daca este deja in penitentiar si pun un avocat ce sanse am sa il pot scoate ?si daca el are de semnat din 3 in 3 luni si este arestat trebuie sa semneze sau ce ar trebui sa faca ?