avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate dragoslazar76

Activitate dragoslazar76

expierenta nu este pentu nici o cat. asta inseamna ca ramine la apreciuerea angajatorul. sa inteleg ca nu este nici o reglementare legala prin care sa mi se interzica sa pot efectua transport persone.-atita timp cit nu am expierenta nici pt cat c,e si nu am profesat nici macar o zi. multumesc.
sofer cat. b c e d. atestat transport marfa si prrsoane. fara sa profesez macar o zi. fara experienta. pot fii angajat ca sofer microbuz transport scolar.
tata decedeaza 1988. i-mi pastrez partea mea. mama cedeaza sorei mele partea ei. sora mea vrea sa ma evacueze. nu am alt acoperis. intrebarea mea este. in ce situate poate sa ma scoata din mostenirea ce am pastrato de la tata.? multumesc.
Răspuns la discuția succesiune
gi_jane2 a scris:

Jumatate din apartament se presupune ca e al mamei, numai jumatate din ap, partea tatalui adica intra in masa succesorala ( ce aveti de impartit ca mostenire). 1/4 din jumatatea asta mosteneste mama, iar voi copiii veti imparti egal 3/4.
In procente ( nu e chiar corect, dar aproximativ) ar veni ca dvs sa mosteniti 18.5 %, iar daca si mama va da cota ei + ce mosteneste, veti avea din ap in total 81 %

o situatie similara. daca am numai 19 la% ma poate da afara din casa mama si sora. s-au ma poate obliga sa primesc ,,sulta,, in conditiile in care nu am alta locuinta.?
1988-tata decedeaza. dezbaterea mosteniri eu .mama sora. fiecare pestreaza parte lui. vine revoluta. mama face cerere ca mostenitore a defunctului pt terenurii padure. a lui tata mostenire dupa tatal lui-respectiv bunicul meu. i-i vine titlu de proprietate pe numele dumneaiei ca mostenitoare al lui tata. face act de vinzare cumparare intre ia si sora mea. respectiv consider ca ma dezmostenit. se m-ai pote face ceva. tinind cont ca acete terenuri nu au fost dobindite in timpul casatoriiei ci erau bunuri ai lui tata mostenire.MULTUMESC.