avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... E legal sa profesez fara experienta ca sofer microbuz ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

E legal sa profesez fara experienta ca sofer microbuz scolar?

sofer cat. b c e d. atestat transport marfa si prrsoane. fara sa profesez macar o zi. fara experienta. pot fii angajat ca sofer microbuz transport scolar.
Cel mai recent răspuns: dragoslazar76 , utilizator 09:25, 13 Martie 2015
Pentru ce categorii nu aveti experienta?
Angajatorul poate impune o cerinta de experienta pentru transport de persoane intre 1 si 3 ani, poate depinde de experienta ptr categ. C.
expierenta nu este pentu nici o cat. asta inseamna ca ramine la apreciuerea angajatorul. sa inteleg ca nu este nici o reglementare legala prin care sa mi se interzica sa pot efectua transport persone.-atita timp cit nu am expierenta nici pt cat c,e si nu am profesat nici macar o zi. multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie rutiera crisyu crisyu cu categoria c+e se poate conduce si microbuze 17+1[cat d1]? (vezi toată discuția)
Sofer microbuz scolar cristeaion cristeaion 1. Care sunt criteriile de concurs pentru postul de sofer pe microbuzul scolar? 2. Cum se incadreaza la salarizare ? Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Intentionez sa infiintez un pfa ingbv ingbv Intentionez sa infiintez un PFA, si sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma privata, la care sa fiu sofer pe un bus de 8+1 locuri (permis categ ... (vezi toată discuția)