O societate cu raspundere limitata are restante la bugetul de stat, si a inceput executarea silita printr-un executor judecatoresc.
Societatea nu detine niciun bun care ar putea fi executat, este fara activitate de vreo 3 ani.
Ce poate sa mai faca societatea...ce solutii mai are?
O societate care are ca obiect de activitate transport rutier de marfuri are sediul social intr-un apartament. La aceasta adresa propriatrul persoana fizica plateste prin fact de electricitate taxa tv.
Societatea isi desfasura activitatea cu 2 TIR-uri, neavand nevoie de nici un spatiu.
Din 2012 societatea nu mai are nici un angajat, nu mai are nici o activitate, insa nu a fost suspendata de la RC.
SRTV a notificat societatea comerciala pentru plata a cate 50 ron /luna pentru serviciile TV pentru anii: 2011,2012,2013,2014.
Este posibil? Societatea nu mai are angajati, activitate, nu a avut nevoie nici cum de serviciile SRTV.
Pe de alta parte, persoana fizica isi plateste toate taxele, e posibil sa platim dublu?
La adresa sediului locuieste o persoana fizica ce-si plateste taxa TV.
Am un credit de nevoi personale la BCR din 2006, la care mi se percepe commission de risc valutar. Din 2011 am facut cateva sesizari si am cerut scoaterea acestui commission, insa Banca mi-a trimis cateva raspunsuri fara a face vreun demers in acest sens.
Nu am semnat nici un act additional.
In luna februarie anul acesta mi-am incercat din nou" norocul" cu o sesizare solicitand din nou restituirea acestui commission, retroactiv.
De aceasta data au fost mai receptivi si imi propun eliminarea comisionului pentru urmatoarele rate...
Mai am 29 de rate * 8.60 euro = 249,40 euro, insa daca mi-ar restitui retroactive asa cum ar fi normal 45 de rate ( din iunie 2010 pana acum) * 8.60 eur= 387 euro + 29 rate ramase ce nu ar mai trebui platite.
Ce ma sfatuiti sa fac, credeti ca daca nu semnez si insist vor reveni la "negociere"?
Sunt casatorita de 5 ani, in ultimii 3 ani casnicia merge tot mai prost, iar eu am sperat la mai bine. Insa, el fiind un om care bea din ce in ce mai mult, a ajuns ca atunci cand este stare de ebrietate sa caute cearta si sa ma loveasca,
Am facut cateva plangeri la politie, am fost si la INML.
M-am hotarat sa divortez, insa nu va fi prea usor. Copii nu avem. Apartamentul este luat de mine inainte de casatorie prin credit bancar. Dat fiind violenta cu care ma trateaza, refuzul lui de a divorta, ma gandesc ca un prim pas sa-l oblig sa se mute in alta parte, iar apoi sa innaintez divortul, partajul...etc.
Va rog sa-mi spuneti cum tb sa procedez..am intrebat si la politie...insa nimeni nu vrea sa-si assume.
La prima plangere pe care am facut-o, el si-a asumat in scris ca nu va mai fi violent, insa acum cei de la politie ai tergiversat...nu au luat nici o masura..
Ce ma sfatuiti sa fac, cum ar trebui sa procedez?