avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50/2010 - restituire comision de risc valutar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50/2010 - restituire comision de risc valutar

Buna ziua,

Am un credit de nevoi personale la BCR din 2006, la care mi se percepe commission de risc valutar. Din 2011 am facut cateva sesizari si am cerut scoaterea acestui commission, insa Banca mi-a trimis cateva raspunsuri fara a face vreun demers in acest sens.
Nu am semnat nici un act additional.
In luna februarie anul acesta mi-am incercat din nou" norocul" cu o sesizare solicitand din nou restituirea acestui commission, retroactiv.
De aceasta data au fost mai receptivi si imi propun eliminarea comisionului pentru urmatoarele rate...
Mai am 29 de rate * 8.60 euro = 249,40 euro, insa daca mi-ar restitui retroactive asa cum ar fi normal 45 de rate ( din iunie 2010 pana acum) * 8.60 eur= 387 euro + 29 rate ramase ce nu ar mai trebui platite.
Ce ma sfatuiti sa fac, credeti ca daca nu semnez si insist vor reveni la "negociere"?

Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Comisionul de risc demianpetru demianpetru Buna! Am nevoie de un sfat si eu cu privire la un credit. In anul 2007 am facut un credit de nevoi personale in euro la o banca, dobanda calculandu-se la ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare comisioane incasate abuziv/clauze abuzive xander123 xander123 In decembrie 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 5000 RON cu o dobanda fixa de 14.5% pe o perioada de 120 de luni. La aceasta dobanda ... (vezi toată discuția)