avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate zooka

Activitate zooka

Va multumesc!
Buna ziua! Sunt garant la un contract de credit de nevoi personale. Titularul contractului nu mai plateste ratele din reavointa. Pot sa dau in judecata titularul? Multumesc
Buna ziua! Sunt garantul unui imprumut pe care titularulnu mai vrea sa plateasca. Eu sunt angajat recent cu salar de minim pe economie, am imprumutul meu personal, pe care platesc in fiecare luna si care este aproximativ 45% din salar. Cat mai poate retine cealalta banca pentru plata celuilalt imprumut la care sunt garant? Acum se procedeaza la executarea silita, nu am pe nume decat o masina si o parcela fara valoare.
Exista posibilitati de a rezilia acest contract?
Multumesc
Răspuns la discuția Stabilire domiciliu minor
Multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua. Avem o fetita de 6 ani iar noi vom divorta in curand. Ce sanse am ca domiciliul minorei sa fie la mine, tatal ei? Fetita umbla la gradinita in apropierea domiciliului actual si va incepe scoala tot in apropiere. Cu mama s-ar muta in alta parte al orasului. Mentionez ca nici eu si nici sotia nu avem antecedente de agresiune fizica/verbala, alcool, etc. Situatia noastra financiara este asemanatoare, amandoi suntem angajati. La domiciliul actual fetita are tot ce ii este necesar. Mama va incepe in curand o renovare al apartamentului parintilor ei, unde s-ar muta. Instanta ce ia in considerare in luarea deciziei? Ce intra in categoria "interesului suprem al copilului"? Multumesc