Problema este ca daca un srl este cumparat , preluat de un offshore ... nu prea mai raspunde in totalitate de juristictia legilor din Romania.
[Editat - 2.12. Nu ne plac remarcile "paternale", adica acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatori", prin remarci referitoare la cine si cum ar trebui sa posteze. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii.]
Legea respectiva a fost modificata si paramodificata de 12 ori , cand trimiteti un link va rog sa va asigurati ca este varianta finala a unei legi. Cum o declari in insolventa de unde stii daca este in insolv
Sunt foarte putini ce stiu intradevar legislativul majoritatea sunt axati pe divorturi si inmormantari .... eventual si uneori cate un dosar penal ca a condus in stare de ebrietate. M-am uitat ... si nu prea stiu chiar toti meseria exact.
Pentru violarea intimitatii se depunde o plangere la politie dar ... aceasta situatie este ca o sabie cu 2 taisuri pentru ca depinde si in ce cirmustante sa produs aceasta violare de intimitate. Nu stiu exact ce sa va raspund pe moment pentru ca nu m-am lovit pana acum de violarea intimitatii in domeniul online DAR promit ca in 24 h va dau un raspuns clar cu ce este de facut.
Aviz utilizatorilor: Aici este un loc pentru a ajuta persoane cu neclaritatiile lor nu pentru a va da cu parerea in mod personal referitor la ce face un alt utilizator. Nu este problema nimanui de ce, pentru ce, de ce nu, pentru ca, si asa mai departe. Incercati sa va abtineti pentru ca nu faceti altceva decat sa murdariti si sa iritati persoane ce se afla aici pentru a primi un sfat, si apoi iritati persoanele ce petrec timp pe acest forum pentru a le rasunde celora ce se afla in impas
Nu chiar conform legi 54/2010 datoriile ce au fost facute de vechiul administrator trebuiesc platite de el. Sunt foarte multi oamenii ce se cred avocati , juristi , experti pe aici dar nu atesta cu nimic acest lucru. Tine contul ca aici fiecare isi da cu parerea nu ai o certitudine clara ca asa si este, Indicat ar fi aici sa asculti pareri dar concluzia finala o tragi dupa ce consulti 2-3-4 firme de avocatura , pentru ca s-ar putea sa apelezi la sfatul unei firme de avocatura si sa te trezesti ca ei au gresit. ( cunosc caz personal si persoana in cauza a primit 3 ani de inchisoare - datorita faptului ca avocatul la sfatuit prost DAR tot avocatul acela a dorit sa il scoata )
Detin o societate comerciala cu o datorie destul de mare fata de stat. Am gasit pe internet acesti... intermediari ce se ocupa cu preluarea firmelor cu datorii la stat - ( Suna perfect avand o datorie de x suma sa scap de datorie platesc y suma si gata ) dar vreau sa stiu cat de legal este acest lucru , pentru ca nu vreau sa o vand catre x y persoane si apoi sa ma trezesc ca tot eu sunt bun de plata si asa mai departe. pentru ca in trecut erau foarte multi ce le cumparau si acum .. au disparut si mai sunt doar cateva anunturi. Ma poate lamurii cineva cat de legal este aceasta procedura?