avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate elenamares

Activitate elenamares

nu am inteles ce sa fac
cum se poate rezilia un contract de comodat auto daca comodantul nu respecta conditiile din contract
Discuție Plata taxa auto
am un ford focus din 2002 cumparat de proprietar din tara iar eu am cumparato de la el in 2010 daca vreau sa il vand se mai plateste taxa de prima inmatriculare?
Discuție Taxa auto
am o masina din 2002 cumparata din romania de primul proprietar iar de mine in 2010, daca vreau sa o vand mai trebuie platita taxa de prima inmatriculare?
doresc ca firma sa-mi faca un contract de comodat pe timp nelimitat ca sa o folosesc eu si in baza acestui contract sa reprezint firma adica: sa pot face itp ul , sa pot plati rovineta, impozitul iar in cazul in care imi este retinut talonul masinii, sa-l pot recupera eu personal in baza contractului de comodat fara sa mai amestec firma
VREAU SA CUMPAR O MASINA CARE ESTE INSCRISA PE FIRMA ,cum pot obtine de la firma un contract de comodat pe termen nelimitat
cind se vor da coeficientii de corectie pentru pensionarii iesiti dupa 2011
Răspuns la discuția Grupa 1 de munca
multumesc foarte mult de raspuns si va urez sarbatori fericite si prosperitate
Răspuns la discuția Grupa 1 de munca
va deranjez din nou pentru aceasta intrebare
vad ca Mariana campeanu spune ca la 7 ani se dau 3 ani de reducere pt grupa 1
imi pueti spune din nou daca sotul meu are 12 ani de grupa 1 si 5 ani de grupa 2 ,cu 32 de ani de munca si nascut la 1 ian 1955 cind va putea iesi la pensie?
sunt derutata total , a aparut dupa ce s-a aprobat aceasta modificare din 17 dec vreun tabel cloncudent (ca eu nu gasesc) cu reducerile pentru gr.1 si grupa 2
mii de multumiri
daca sotul meu are 32 de ani de munca din care 12 ani grupa 1 di 5 ani grupa 2 beneficiaza de reducerea varstei de pensionare dupa legea adoptata azi 17.12.2013? este nascut la 1 ianuarie 1955