avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa cumpar o masina inscrisa pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa cumpar o masina inscrisa pe firma

VREAU SA CUMPAR O MASINA CARE ESTE INSCRISA PE FIRMA ,cum pot obtine de la firma un contract de comodat pe termen nelimitat
Vreti sa o cumparati sau sa o inchiriati?
vrea sa cumpare masina de la firma , apoi s-o inchirieze acelei firme !
doresc ca firma sa-mi faca un contract de comodat pe timp nelimitat ca sa o folosesc eu si in baza acestui contract sa reprezint firma adica: sa pot face itp ul , sa pot plati rovineta, impozitul iar in cazul in care imi este retinut talonul masinii, sa-l pot recupera eu personal in baza contractului de comodat fara sa mai amestec firma
Da, se poate face un astfel de contract de comodat, mentionandu-se la obligatiile comodatarului tot ce ati mentionat anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii pentru a nu plati timbrul de mediu-contractul de comodat ccc19 ccc19 Pentru autoturismele care sunt deja inmatriculate in Romania,dar pentru care nu s-a platit niciodata timbrul de mediu,sau s-a platit dar banii au fost ... (vezi toată discuția)
Instrainare auto cu contract de comodat andrub andrub Buna ziua, am inteles ca exista posibilitatea instrainarii unui autoturism printr-un contract de comodat incheiat la notar. As dori sa stiu daca prin ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru firma de inchirieri auto Nikoletta001 Nikoletta001 Buna ziua, am si eu o nelamurile cu privire la contractul de comodat. Vreau sa stiu daca pot face contract de comodat cu masina proprie - de pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)