avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acordarea coeficientilor de corectie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acordarea coeficientilor de corectie

cind se vor da coeficientii de corectie pentru pensionarii iesiti dupa 2011
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:49, 22 Ianuarie 2014
In mod normal s-a acordat in luna ianuarie,urmand ca in luna martie sa fie platite diferentele pentru noiembrie si decembrie.Daca nu vi s-a aplicat noul indice de corectie in ianuarie,luati legatura cu casa locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Anniko Anniko Am citit un articol referitor la faptul că \\"Aproximativ 210.000 de pensii vor fi recalculate, incepand cu data de 7 noiembrie 2013 \\" din care am înţeles ... (vezi toată discuția)
Indicele de corectie pentru 2012 ContSters278009 ContSters278009 Care va fi valoarea indicelui de corectie ,pentru persoanele care au iesit la pensie in anul 2012, si de cand se3 vor acorda aceste drepturi ? Se vor acorda ... (vezi toată discuția)