avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate Alex-Dragan

Activitate Alex-Dragan

Multumesc frumos ! Asta e! De speriat nu se sperie.
O precizare : In conturile firmei nu exista nici un leu de mai bine de 2 ani. Revin cu intrebarea :Ma pot indrepta asupra administratorului acelei firme ca persoana fizica (sa-l actionez in instanta pe el sa-mi pot recupera banii sau nu . Ca de la societate nu am ce ? Nu are bani, proprietati , autoturisme.pe numele firmei, nu mai are nici angajati. In concluzie nu am ce sa execut de la acea societate.
Multumesc anticipat!
Buna ziua ,

Am primit o informatie pe care va rog sa mi-o confirmati . Exista posibilitatea de a face intabularea terenurilor fara a mai fi nevoie de masuratoarea propriu-zisa , doar cu titlul de proprietate , o declaratie la notar si apoi mers la Oficiu de Cadastru ???
Buna ziua ,

Am castigat in instanta un proces inpotriva unui SRL(concediere ilegala). Am de recuperat suma restanta a salariilor. Am contactat un executor ,incrucat SRL nu a dat nici un semn. Are conturile blocate nu are nici un bun in gestiune.
Intrebarea mea este daca pot recupera banii de la administratorul societatii respective, executandul-l ca persoana fizica.
Buna ziua ,
SRL cu 2 asociati 50%-50%. Unul dintre ei si administrator. S-a facut adunarea asociatilor . avand ordine de zi printre altele depunerea demisiei administratorului.
Celalalt asociat nu este de acord . nu vrea sa semneze nici procesul verbal intocmit cu ocazia adunarii asociatilor ( unde s-a luat in discutie o serie de modificari ,spunand ca nu-l interesaza nimic ). Cum procedez ? Ma prezint la ONRC cu demisia.? o inregistrez undeva ? De asemeni si sediul social expira peste 1 luna . O tine una si buna ca eu raspund pentru toate . Nu doreste sa semneze nici o modificare de statut nu vrea sa fie administrator,nu vrea sa numim pe altcineva ,nu-l intereseaza unde o sa fie sediul social(refuza sa - faca un contract de comodat la adresa dumnealui ), nu vrea sa numim pe altcineva ???

Cu respect !
Multumesc frumos !
Buna ziua ,
Am rugamintea sa-mi raspundeti daca se poate intabula un teren de 500 mp (atat figureaza in titlul de proprietate ) desi in urma masuratorilor efectuate de o persoana autorizata cadastru apar 654 mp. Ma intereseaza daca pot intabula doar aceasta suprafata (500 mp) fara a mai incepe un proces de uzucapiune pentru cei 154 mp. Mentionez ca terenul a fost cumparat cu chitanta de mana in 1959, in chitanta apare suprafata achizitionata atunci de 714 mp, dar in tilul de proprietate emis in 1990 apar doar 500 mp. Din 1959 cand au cumparat terenul si pana in prezent parintii locuiesc acolo .
Multumesc anticipat !
Cu respect!