avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare extravilan doar cu declaratie la notar si ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare extravilan doar cu declaratie la notar si titlu de proprietate?

Buna ziua ,

Am primit o informatie pe care va rog sa mi-o confirmati . Exista posibilitatea de a face intabularea terenurilor fara a mai fi nevoie de masuratoarea propriu-zisa , doar cu titlul de proprietate , o declaratie la notar si apoi mers la Oficiu de Cadastru ???
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 15:33, 18 Iulie 2013
Nu. trebuie sa faceti masuratori cadastrale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întăbulare - de ce este nevoie de o măsurare repetată a terenului Ruzena Ruzena Vă rog dacă se poate să ajutați să înțeleg următoarea situație: Mama a decedat in 2006, suntem 2 moștenitori ai casei și terenului. Mama ... (vezi toată discuția)
Teren...in cartea funciara !? gigelas gigelas Buna seara, Un teren,care este cuprins intr-un titlu de proprietate,este trecut in cartea funciara din oficiu ? Inseamna ca are cadastru facut ? Impozitele ... (vezi toată discuția)
Nedumerire in privinta intabularii - imobilul poate fi vandut daca nu e intabulat dar exista titlu de proprietate? oanadianav oanadianav buna....am si eu o nedumerire in privinta intabularii unui imobil....casa este a bunicii mele si acum vrea sa o puna in vanzare.Ea a fost sa se informeze la un ... (vezi toată discuția)