BUNA ZIUA.
AZI AM DEPUS ONLINE DECLARATIA 112 SI GRESISEM CAS ANGAJATOR.
AM CORECTAT CAS SI AM DEPUS ONLINE IAR DECLARATIA 112 FARA SA BIFEZ CASUTA PENTRU RECTIFICATIVA.
CE ESTE DE FACUT?
MULTUMESC ANTICIPAT!
URGENT!
Stiu ca este banal subiectul, dar imi puteti spune si mie care mai este plafonul casei in 2014 si ce ordonanta reglementeaza acest lucru? Multumesc anticipat!
Daca un salariat a decedat pe 8 ian 2013 in cat timp sotia lui poate depune cerere de acordarea ajutorului de deces la angajatorul decedatului? Exista un termen limita (o luna, doua sau cat...) pentru depunerea acestei cereri? Este urgent! Va multumesc!
Buna seara!
Lucrez la o Societate care are un caz de deces al unui angajat. Acest angajat era in concediu medical de 14 luni la momentul decesului. Una dintre fiicele acestuia a fost angajata societatii noastre, in prezent are contractul de munca suspendat pentru cresterea copilului pana la doi ani pana la 17.05.2013. Aceasta a solicitat de la noi ajutorul de deces deoarece casa pensiilor a spus ca decedatul nu era pensionar si a indrumat-o spre noi. Angajatorul meu este obligat sa acorde ajutorul de deces rudelor decedatului ( 2117 lei pentru 2012 ? ). Decedatul are 5 copiii. De unde stim ca ceilalti nu vor solicita si ei acest ajutor la firmele unde sunt angajati? Am inteles ca si ei pot solicita si pot primi 50%, sau nu am inteles eu bine??????? Va rog respectuos sa ma ajutati, sunt putin depasita de situatie! Suma este deductibila din CAS?
ASTEPT UN RASPUNS, VA MULTUMESC!