avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate monyca1981

Activitate monyca1981

Răspuns la discuția Divort.
Problema e ca sotul meu este foarte schimbator. Azi vrea divort,maine nu. Nu ar fi de impartit nimic si nu sunt copii la mijloc. Nu am pretentii decat sa se termine. A reusit sa ma distuga psihic si sa imi domine viata,am sentimentul ca biata mea nu imi mai apartine si tot ce conteaza este el ca si cum imi este proprietar. Este tot absent de acasa,cand vine e ca la hotel mananca,vorbeste la telefon,doarme daca incerc sa vorbesc cu el e irascibil.
Discuție Divort.
Buna ziua,am o intrabare,sunt casnica,nu am nici un venit,as avea dreptul la consultanta juridica in cazul unui divort la judecatorie? Am gasit formular tip pentru cererea de divort,problema e ca nu am bani pentru comisionul perceput de avocat. Nu stiu cum sa incadrez faptele sotului. Sotului ii convine,are un venit foarte mare,nu stiu cat,dar din ce aud de la colegi plus se stie ca firma la care lucreaza da salarii mari.
Răspuns la discuția Contorizare individuala
Am inteles ca recent sa schimbat legea ce reglementeaza acest lucru si este necesara o majoritate de 100%,insa persoana in cauza nu poate spune ce lege,momentan incercam sa facem acest bransament deoarece este vital,avand in vedere ca tocmai sa scapat de o datorie de 7000 ron,nu din cauza locatarilor care au achitat taxele comune la zi ci din cauza banilor disparuti la asociatia de locatari.
Răspuns la discuția Contorizare individuala
Am o rugaminte imi puteti da un temei legal la acest lucru,unii sustin ca pentru contorizare apa este necesar un acord 100% a locatarilor,si nu gasesc acest lucru pe internet
Răspuns la discuția Contorizare individuala
Este vorba de contorizare apa.
A o intrebare cu privire la contorizarea individuala a apartamentelor. In ce conditii se poate realiza acest lucru. Este necesara o majoritate 100% a locatarilor de pe sacara sa isi dea acordul sau este suficient o majoritate 50%+1? Deoarece in cazul nostru,din 8 apartamente,2 nu sunt de acord. Multumesc mult.
Răspuns la discuția Frauda asociatie de proprietari
Cine ar putea face aceasta verificare?
Răspuns la discuția Frauda asociatie de proprietari
Cine ar putea face aceasta verificare?
Răspuns la discuția Frauda asociatie de proprietari
Sa incercat schimbarea acestei doamne,sa ajuns pana la luarea cheilor de la sediu,dupa o saptamana doamna sa instalat iar in functie si persoanele care au indrasnit sa o deranjeze s-au ales cu procese. Unor locatari le e frica sa mai aiba de-a face cu aceasta.
Răspuns la discuția Frauda asociatie de proprietari
Am incercat acest lucru si nu am primit raspuns. Aceasta doamna are sustinere din partea primariei,din partea politiei si din partea furnizorilor. Azi am fost la furnizorul de apa,care a fost taiata azi,si aceasta doamna discuta amical cu sefa acestui serviciu eu fiind in receptie am auzit acest lucru,secretara confirmandu-mi ca doamna administratora a asociatiei discuta cu sefa servicului de apa. Cineva mia recomandat sa ma adresez ANAF Bucuresti,deoarece am sanse reduse pe plan local. Totodata Curtea de Conturi pentru furnizorul de apa,deoarece acesta sa fdesprins dintr-o fosta societate de stat.