Buna ziua,am o intrabare,sunt casnica,nu am nici un venit,as avea dreptul la consultanta juridica in cazul unui divort la judecatorie? Am gasit formular tip pentru cererea de divort,problema e ca nu am bani pentru comisionul perceput de avocat. Nu stiu cum sa incadrez faptele sotului. Sotului ii convine,are un venit foarte mare,nu stiu cat,dar din ce aud de la colegi plus se stie ca firma la care lucreaza da salarii mari.
Problema e ca sotul meu este foarte schimbator. Azi vrea divort,maine nu. Nu ar fi de impartit nimic si nu sunt copii la mijloc. Nu am pretentii decat sa se termine. A reusit sa ma distuga psihic si sa imi domine viata,am sentimentul ca biata mea nu imi mai apartine si tot ce conteaza este el ca si cum imi este proprietar. Este tot absent de acasa,cand vine e ca la hotel mananca,vorbeste la telefon,doarme daca incerc sa vorbesc cu el e irascibil.
Vreau sa divortez
Diana001
Buna ziua,
Sunt casatorita de 6 ani si am un copil de 3 ani.....pe toata perioada casniciei m-am simtit ca un sclav.....sotul meu nu contribuie cu nimic la ... (vezi toată discuția)