avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate nicu_strat

Activitate nicu_strat

am fost angajat la o firma in cadrul serviciului service format din 3 angajati ,din cei trei doar doi primeau bonuri de masa , cea de a treia persoana nu primea aceste bonuri .Intrebarea este daca toti trei lucrau in cadrul aceluiasi serviciu nu era corect ca toti sa primeasca bonuri ? nu se incalca drepturile angajatului la egalitate de sanse si de tratament ?
Discuție Litigiu
Buna seara
Am o nelamurire in rezolvarea unui prejudiciu si anume :
Marcu a venit la Neamtu si ia vandut 24 de oi , Neamtu ia oferit 12 oi lui Gheorghe pentru un taur si lui Sorin 12 oi pentru un al taur .
Vasile reclama la Politie ,ca i-au fost furate 24 de oi , in urma anchetei Marcu este prins ca a furat oile si dupa descinderea la stana oile sunt recuperate si date inapoi lui Vasile .Gheorghe vine la Neamtu si ii spune ca i-au fost luate oile pentru ca erau furate , iar Neamtu ia platit contravaloarea taurul ,iar lui Sorin , Neamtu nu vrea sa ii plateasca si lui paguba . Cum se poate rezolva acest a.
Sorin nu are discernamant , fiind handicapat mintal .
dar eu nu am niciun contract cu furnizorul de apa calda si caldura .Nu este suficient doar anuntarea la asociatia de locatari pentru calculul corect al cheltuielilor de intretinere ?
m-am debransat de la reteau termica a blocului , in regie proprie , am depus o nota in care am anuntat administratorul asociatiei de locatari de efectuarea acestei operatiuni ; mai este nevoie si de alte aprobari de la operatorul care furnizeaza apa calda si caldura?
am un apartament si doresc sa-l inchiriez cu 600 lei /luna
cati bani trebuie sa platesc la stat pentru aceast venit rezultat din chirie ?
va multumesc.