avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Activitate Laura31

Activitate Laura31

Va rog frumos sa-mi spuneti daca titularul unui PFA poate beneficia de diurna externa si daca aceste cheltuieli sunt deductibile! va multumesc
Discuție Alocatie copil
buna seara! problema sta in felul urmator: sora mea locuieste cu logodnicul (italian) in Italia si au impreuna un copil de 1 an si 6 luni care poarta numele tatalui bineinteles. Vreau sa va intreb daca poate beneficia de alocatie in Romania tinand cont ca de acolo nu primeste nimic si doar tatal copilului lucreaza. Mentionez ca se vor muta in Romania peste cateva luni...
Va multumesc!
Buna seara! Problema mea este urmatoarea: la inceputul lunii mai cand m-am inregistrat cu un PFA pe constructii Cod CAEN 4120, am depus declaratia 200 privind veniturile realizate, as vrea sa va intreb daca se poate schimba aceasta declaratie cu declaratia 220.
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
va multumesc din suflet! sunt mult mai linistita
Buna ziua! Pentru dosarul de crestere a copilului mi s-a cerut certificatul fiscal al sotului...ce vreau sa va spun este ca sotul meu are amenzi neplatite in cuantum destul de mare si mi s-a spus ca nu o sa-mi aprobe dosarul de crestere a copilului din aceasta cauza. Daca se face o esalonare de plata a amenzilor o sa-mi aprobe dosarul?
Oricum mie nu mi se pare corect acest lucru deoarece este munca mea iar amenzile le are inainte de a ne casatori...
Va multumesc!