avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Diurna externa titular PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Diurna externa titular PFA

Va rog frumos sa-mi spuneti daca titularul unui PFA poate beneficia de diurna externa si daca aceste cheltuieli sunt deductibile! va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 10:29, 11 Noiembrie 2013
Diurna e doar pentru angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare deplasare in strainatate pfa break_noon break_noon Sunt PFA, si am contract cu o firma din Germania. Cei de acolo imi cer, mai mult sau mai putin regulat (o data la 1-2 luni) sa merg la ei, pentru discutii ... (vezi toată discuția)
Delegare CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Am citit articolul de astazi cu delegarea si detasarea, dar se refera numai la salariati. Eu am infintat un PFA, unde lucrez mult in teren, drept ... (vezi toată discuția)
Valoare diurna pentru un pfa zinas zinas buna ziua! detin un pfa si m-ar interesa sa stiu cat este diurna legala pentru deplasari in afara orasului.multumesc (vezi toată discuția)