avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate mgordan

Activitate mgordan

Buna ziua. Traiesc intr-o tara din vest, si vreau sa aplic pentru a cumpara o casa sociala construita de primaria orasului unde locuiesc. Ca sa fiu eligibil ei cer sa nu am nici o proprietate in tara de rezidenta( ceea ce nu am, stand in chirie) dar cer sa nu am proprietate nici in strainatate..dar eu am un apartament in Romania. Adresa din buletin ii pe adresa parintilor, deci nu pe apartamentul respectiv. Ar putea afla primaria respectiva daca eu detin proprietate in Romania? Multumesc!
Răspuns la discuția Amenda radar Ungaria
minione a scris:

si cum ai sa inscrii masina in tara , daca ai luat amenda ? nu te-ai gandit ? este deja data in consemn . masina s-a verificat in Germania , inainte sa ajungi la tine acasa....
ai si poza facuta , o s-o pimesti si tu acasa...fi linistit .
eu zic sa nu incerci marea cu degetul , mai ales daca vrei sa mai mergi pe la unguri.

dar fiecare face, cum stie ca-i este mai bine .

Mersi de raspuns...oricum intentia mea nu era sa nu o platesc...mai mult vroiam sa stiu daca nu o platesc acuma, ci mai incolo daca se adauga penlizari.
Masina cu care m-a oprit avea numere de zoll din Germania....peste o saptamana o inscriu...deci va avea alt numar de inmatriculare decat cel ce apare pe amenda. Sau se vor prinde si asa?

Eu am intreabat la Politia rutiera de la noi si au zis ca nu au nici un acord cu Politia maghiara.

minione a scris:

vei primi o hartie acasa scrisa in limba maghiara.
nu se adauga la nici un impozit . la urmatoarea iesire in Ungaria s-ar putea sa te coste mult mai mult. daca esti prins.

In ce sens prins?...daca ma mai opreste Politia?...ca asa o pun pe nevasta-mea sa conduca in Ungaria daca o sa mai am drumuri pe acolo :))

Termen de prescriere pt. amenzi exista la ei?

Buna,
Zilele trecute am primit o amenda de radar in Ungaria (81 km/h in localitate). Amenda este de 45 000 de forinti (aprox. 150 de euro). Momentan nu dispun de suma sa o platesc.

Se va adauga la impozit?...daca o platesc sa zicem peste un an...se vor adauga penalizari? Sau daca nu o platesc deloc...intr-un final se va prescrie?

Multumesc

Buna ziua,

Mi-am pierdut diploma de licenta si as vrea sa stiu daca se poate elibera o adeverinta, care sa ateste absolvirea facultatii respective, pana cand formalitatile de obtinere a unui duplicat se vor incheia. Mentionez ca imi schimb locul de munca si la noul loc de munca este necesar sa prezint o copie legalizata a diplomei de licenta in vederea scutirii de impozit pt. functia de programator.

In cazul in care se poate elibera o adeverinta, aceasta adeverinta poate inlocui diploma de licenta temporar pentru scutirea de impozit?