avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pierdere diploma licenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pierdere diploma licenta

Buna ziua,

Mi-am pierdut diploma de licenta si as vrea sa stiu daca se poate elibera o adeverinta, care sa ateste absolvirea facultatii respective, pana cand formalitatile de obtinere a unui duplicat se vor incheia. Mentionez ca imi schimb locul de munca si la noul loc de munca este necesar sa prezint o copie legalizata a diplomei de licenta in vederea scutirii de impozit pt. functia de programator.

In cazul in care se poate elibera o adeverinta, aceasta adeverinta poate inlocui diploma de licenta temporar pentru scutirea de impozit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 21 Ianuarie 2013
Adeverinta poate inlocui diploma de licenta ... in acest sens, depuneti la secretariatul Facultatii o astfel de solicitare la care atasati si dovada publicarii in M.Oficial a pierderii diplomei de licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta echivalenta dipomei de licenta universitare? florin_a florin_a Buna ziua, In legea invatamantului sunt prezentate urmatoarele articole: 716 din 23/10/2007 legea invatamantului Art. 20 (1) Titularii sau ... (vezi toată discuția)
Adeverinta studii superioare pentru postul de programator Blu_ Blu_ Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: In luna iulie am absolvit nivelul studiilor de licenta la specializarea informatica. Datorita regimului ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venit absolvent fara licenta adryanmh adryanmh Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca din pct de vedere legal sunt eligibil pt scutirea de impozit prin noua lege. Mentionez ca am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)