avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate dudasmanuela80

Activitate dudasmanuela80

Discuție somaj
buna ziua,as dori sa stiu daca pot beneficia de somaj dupa terminarea CCC de 2 ani,specific ca inainte de a intra in CCC am lucrat cu contract perioada determinata,dar care a expirat inainte de a intra in cele 126 zile concediu post si prenatal
Buna seara
am cumparat o tableta de la un mare lant de electro-casnice,dupa nici 2 luni am dus-o inapoi pentru reparatii,am primit o reparata,pana aici totul ok,doar ca dupa aprx.2 luni aceasi tableta aceiasi problema.
intrebarea mea este pot refuza repararea si sa primesc alta noua.
mentionez ca nu eu am fost raspunzatoare de defectare,si inca este in garantie.
Răspuns la discuția nelamurire
la 01.10.2012 a expirat contractul de munca (perioada cim 1an)iar la 01.10.2012 m avut prima zi de concediu prenatal
nu stiu cum,firma la care am lucrat a rezolvat sa fiu platita,iar pe extrasul de cont de la banca scrie ca sunt platita de casa de pensii bucuresti
eu toate conc.medicale (cod 08) le trimit la bucuresti la firma la care am lucrat
nu,am fost platita de casa de pensii bucuresti
Discuție nelamurire
buna ziua ,am o nelamurire,in data de 01,10,2012 cim a expirat eram angajata pe 1 an,data care corespunde cu prima zi de concediu prenatal.Este legala actiunea lor?eu nu am fost instiintata(sau avertizata) doar dupa 5 zile de la desfacerea cim?
Va rog sa-mi raspundeti,mai pot primi indemnizatia de crestere copil
va multumesc