avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Certificat de calitate, garantie tableta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Certificat de calitate, garantie tableta

Buna seara
am cumparat o tableta de la un mare lant de electro-casnice,dupa nici 2 luni am dus-o inapoi pentru reparatii,am primit o reparata,pana aici totul ok,doar ca dupa aprx.2 luni aceasi tableta aceiasi problema.
intrebarea mea este pot refuza repararea si sa primesc alta noua.
mentionez ca nu eu am fost raspunzatoare de defectare,si inca este in garantie.

Alte discuții în legătură

Politica returnare bani la 3 intrari in service (conditii de garantie) CristianTr CristianTr Buna-ziua. Pe 27 August, anul trecut am achizionat o tableta de pe internet de la un cunoscut magazin online. Acum 2 luni, am avut prima problema cu tableta, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu garantia unui produs electronic liviu84 liviu84 buna seara, am achizitionat un produs de pe siteul EMAG, o tableta, dupa o utilizare de 40 zile, produsul a inceput sa prezinte probleme la alimentare cu ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea produsului trimis in garantie nmq nmq Am achizitionat o tableta de la un magazin x. Am primit acest produs nefunctional (dead on arrival). Greseala mea este ca am trimis acest produs in service si ... (vezi toată discuția)