avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu garantia unui produs electronic
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu garantia unui produs electronic

buna seara,
am achizitionat un produs de pe siteul EMAG, o tableta, dupa o utilizare de 40 zile, produsul a inceput sa prezinte probleme la alimentare cu bateria, am facut o plangere pe site produsul a ajuns in service, s-a constatat problema, s-a inlocuit bateria,ieri produsul a ajuns inapoi la mine si din pacate am constatat ca problema cu alimentarea si cu bateria este aceasi ca si cum produsul nici nu a fost reparat vreodata, am contactat call center lor si mi s-a zis ca trebuie iar sa trimit produsul in service sa constate daca are o problema sau nu?!? intrebarea mea este eu acum trebuie sa stau la mila lor, sau pot cere banii inapoi pentru ca sincer nu consider normal sa astepti repararea unui produs si cand iti ajunge acasa din service la prima utilizare descoperi ca nu sa remediat nici o problema desi ei in certificat au trecut inlocuit baterie?!? am dreptul sa refuz acest produs? sa imi cer banii inapoi?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:40, 1 Martie 2014
liviu84 a scris:


am dreptul sa refuz acest produs? sa imi cer banii inapoi?

Raspunsul la intrebarile dv le gasiti in certificatul de garantie al produsului
Pentru solutionare,puteti sesiza oficial si ANPC
emag (din experienta personala) sunt deschisi spre comunicare cu clientii asa ca daca defectul va persista scrieti-le. In principiu doar daca service-ul da negatie de reparatie se poate schimba un produs sau se poate recupera pretul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme garantie aparat foto sony tx20 - waterproof stefan8871 stefan8871 Salut, Recent am achizitionat un aparat waterproof SONY DSC-TX20. Am facut cateva poze in apa, apoi a 3-a zi a inceput sa mi se reseteze aparatul - intr-un ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca emag trece de perioada de 15 zile de service? ... Ein5 Ein5 Ce pot sa fac daca emag trece de perioada de 15 zile de service? La inceputul lunii octombrie am cumparat un laptop resigilat de pe emag. L-am primit cu ... (vezi toată discuția)
Probleme laptop_intentare proces cristyne1602 cristyne1602 Buna, Am cumparat un laptop produs de o firma renumita in februarie 2012. De atunci pana in prezent, acest laptop s-a stricat de 3 ori, de fiecare data ... (vezi toată discuția)