avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inlocuirea produsului trimis in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inlocuirea produsului trimis in garantie

Am achizitionat o tableta de la un magazin x. Am primit acest produs nefunctional (dead on arrival). Greseala mea este ca am trimis acest produs in service si nu am cerut inlocuirea produsului. Daca mai am probleme cu acest produs pot solicita inlocuirea acestuia de catre magazin?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihay78 , utilizator 09:23, 11 Iulie 2014
Oricum intai se incearca repararea. Daca nu este posibila reparatia, se inlocuieste. Si daca nici asta nu e posibil, se primesc banii inapoi. Legea garantiilor si Codul Civil instituie o ordine a acestor etape.
Buna ziua; Am cumparat un produs (telefon smartphone) care a cazut si a aparut un defect fizic; telefonul este in garantie dar reparatia se face pe cheltuiala mea(defect fizic din vina mea) ; l-am returnat firmei de la care l-am cumparat in idea sa il repare, aceasta l-a trimis in service ; telefonul sta inca in service de peste 15 zile; pot cere in conditiile astea inlocuirea produsului? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cate zile de service se inlocuieste telefonul? veveritzab veveritzab Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am achizitionat un telefon de la (xxxxxx) si s-a defectat, la-m dus in servive si dupa resoftare are aceleasi ... (vezi toată discuția)
Produs inlocuit - garantie neactualizata Gabi-M Gabi-M Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat mai succint... Pe data de 24 nov. 2013 am achizitionat, achitand cu cash, un smartphone, dintr-un anumit magazin din ... (vezi toată discuția)
Politica returnare bani la 3 intrari in service (conditii de garantie) CristianTr CristianTr Buna-ziua. Pe 27 August, anul trecut am achizionat o tableta de pe internet de la un cunoscut magazin online. Acum 2 luni, am avut prima problema cu tableta, ... (vezi toată discuția)