avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Politica Returnare Bani la 3 Intrari in Service ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Politica Returnare Bani la 3 Intrari in Service (Conditii de Garantie)

Buna-ziua.

Pe 27 August, anul trecut am achizionat o tableta de pe internet de la un cunoscut magazin online. Acum 2 luni, am avut prima problema cu tableta, care consta in faptul ca butonul power devenise complet nefunctional. Dupa 12 zile (din cauza sarbatorilor) am primit tableta inapoi si fisa de servica care scria 'Buton Power Inlocuit'.

Am zis, `Ok, problema s-a rezolvat` dar n-a fost asa, dupa 3 saptamani problema a revenit (desi pe siteul service'ului scria ca au garantie de 90 de zile reparatiile lor). Am trimis astazi tableta din nou, insa incep sa ma indoiec ca este vreo coincidenta.

Acum, intrebarea mea este, la o posibila a 3'a intrare in service, tinand cont ca tableta inca se afla in garantia de 2 ani, am dreptul sa-mi cer banii inapoi, sau trebuie sa schimb tableta cu un produs de acelasi pret ? Am cautat pe internet dar nu am putut gasi informatii privind politica de returnare pe care o are acest magazin, iar garantia am dat-o la service, insa banuiesc ca este vreo lege car sa afirme ceva de genul 'La 3 reparatii consecutive distribuitorul este obligat sa returneze banii sau sa inlocuiasca produsul cu unul asemanator'.

Mi-ati putea spune daca exist o lege asemenatoare cu ce am mentionat mai sus ?
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2014
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Inlocuirea produsului trimis in garantie nmq nmq Am achizitionat o tableta de la un magazin x. Am primit acest produs nefunctional (dead on arrival). Greseala mea este ca am trimis acest produs in service si ... (vezi toată discuția)
Produs in garantie magazin altex Badea_Stefan Badea_Stefan buna ziua , am achizitionat cu un an jumate in urma o tableta de la magazinul altex , dupa aproximativ 11 luni am dus produsul nefunctional la magazin (2015) ... (vezi toată discuția)
Probleme la garantie dany200311 dany200311 Salut. Am luat un telefon Huawei Ascend P6 in noiembrie 2013 si are garantie pana in noiembrie 2015 pret de achizitie 1450 lei In data de 29 .01.2015 am ... (vezi toată discuția)