avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs in garantie magazin altex
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs in garantie magazin altex

buna ziua ,
am achizitionat cu un an jumate in urma o tableta de la magazinul altex , dupa aproximativ 11 luni am dus produsul nefunctional la magazin (2015) , din nou dupa 7 luni ( 03.08.2016) m am intors in magazin cu aceeasi problema ; din nou pe17.08.2016 ; si 25.08.2016 . m au chemat la magazin pentru a ridica produsul reparat; avand in vedere cele patru defectiuni in perioada de garantie de 24 luni eu nu mai doresc acelasi produs si am facut cunoscut acest lucru personalului altex raspnsul fiiind " nu se poate pana nu avem egatie de la service-ul depanero" intrebarea mea era : in ce conditii se poate inlocui produsul cu unul nou sau returnare de bani ?
as dori sa va mai aduc la cunostinta ca un penultima sesizare de nefunctionalitate mi au oprit bonul fiscal pentru a face xerocopie fara a mi-l returna ... va multumesc , astept raspunsul dumneavoastra

Alte discuții în legătură

Produs defect altex cozmapaunita cozmapaunita Buna ! Am achizitionat un laptop in luna aprilie 2016 si dupa nici o luna de zile m_am prezentst cu el la magazin pentru ca se bloca si nu raspundea la comenzi ... (vezi toată discuția)
Politica returnare bani la 3 intrari in service (conditii de garantie) CristianTr CristianTr Buna-ziua. Pe 27 August, anul trecut am achizionat o tableta de pe internet de la un cunoscut magazin online. Acum 2 luni, am avut prima problema cu tableta, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un espressor de la altex in ianuarie 2020. ... Luminita 1986 Luminita 1986 Buna ziua, Am cumparat un espressor de la Altex in ianuarie 2020. In urma unei defectiuni, in octombrie 2021 a fost in service si reparat conform ... (vezi toată discuția)