avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate mara_33

Activitate mara_33

Răspuns la discuția ref.tva de plata teren
DACA in contrcatul de v-c, nu este stiult la pret si tva , inseamna ca nus-a platit TVA, suma este cea cu care v-ati inteles partile , deci primaria sa achite TVA . STATI LINISTIT , daca va tot ameninta , spuneti-le ca ii dati in judecata..... Instiintati totusi si finantele despre acest contract de vc.
Răspuns la discuția ref.tva de plata teren
Din experienta, va spun ca TVA il achita vanzatorul, nu cumparatorul .ANAF va notifica primaria sa achite tva -ul , nu pe dumv. O zi buna !
Răspuns la discuția schimbare executor
am trecut pe la executor judecatoresc , i-am explicat situatia, cum ca oug 17/2009-invocat de debitoare- , nu mi se aplica, intrucat titlul meu executoriu este dupa data de 31.12.2011, iar exec. jud . ,atunci a cerut dosarul de executare, sa vada daca intradevar asa este .MAI MULT DECAT ATAT , debitoarea a trecut procentele diin OUG 17/2009, modificate de la sine putere : 2013-5%,
2014-10%, 2015-25%, 2016-25%, 2017-35%, an care nici nu apare in oug17/2009.

cred ca voi trimite curtea de conturi atat peste execut ,cat si la debitoare , onorariu l-am platit dar de exec. nu-l intereseaza.....
Buna ziua !

As dori sa -mi spuneti va rog frumos, cei care v-ati confruntat cu situatia mea , daca se poate face transfer de la un executor judecatoresc la altul ?,asta in conditiile in care l-am platit si el nu incepe executarea ,de parca l-as executa pe el .
Nu sunt multumita de acest executor judecatoresc, chit ca a fost platit cu onorariu . Nu as vrea sa pierd acei bani
Va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția ajutor la executare !
multumesc pentru opinia dumv., stiti cumva daca exista modificari la acest oug 71/2009? va multumesc aniticipat.
Buna ziua ! Am o situatie dificila din partea execut jud., in a executa drepturile salariale .Titlul execut, care reprzinta sentinta data in 10.04.2012, a fost transmis spre executare institutiei publice la data de 14.01.2013, cu tot dosarul de executare. In prezent nu mai luucrez acolo. Institutia la care am lucrat a inaintat o adresa execut jud , prin care spune ,ca este in vigoare OG 71/2009., si plata se face esalonat.
Se aplica OG si in cazul meu ,avand titlul execut dupa data de 31.12.2011?,asa cum este trecut in OG 71/2009? Ce-i de facut in continuare ?, IN CONDITIILE IN CARE executorul a zis ca-mi da refuz de executare ,pe care ulterior pot sa-l atac in instanta....Un sfat va rog frumos Va multumesc anticipat.