DACA in contrcatul de v-c, nu este stiult la pret si tva , inseamna ca nus-a platit TVA, suma este cea cu care v-ati inteles partile , deci primaria sa achite TVA . STATI LINISTIT , daca va tot ameninta , spuneti-le ca ii dati in judecata..... Instiintati totusi si finantele despre acest contract de vc.
am trecut pe la executor judecatoresc , i-am explicat situatia, cum ca oug 17/2009-invocat de debitoare- , nu mi se aplica, intrucat titlul meu executoriu este dupa data de 31.12.2011, iar exec. jud . ,atunci a cerut dosarul de executare, sa vada daca intradevar asa este .MAI MULT DECAT ATAT , debitoarea a trecut procentele diin OUG 17/2009, modificate de la sine putere : 2013-5%,
2014-10%, 2015-25%, 2016-25%, 2017-35%, an care nici nu apare in oug17/2009.
cred ca voi trimite curtea de conturi atat peste execut ,cat si la debitoare , onorariu l-am platit dar de exec. nu-l intereseaza.....
As dori sa -mi spuneti va rog frumos, cei care v-ati confruntat cu situatia mea , daca se poate face transfer de la un executor judecatoresc la altul ?,asta in conditiile in care l-am platit si el nu incepe executarea ,de parca l-as executa pe el .
Nu sunt multumita de acest executor judecatoresc, chit ca a fost platit cu onorariu . Nu as vrea sa pierd acei bani
Va multumesc anticipat !
Buna ziua ! Am o situatie dificila din partea execut jud., in a executa drepturile salariale .Titlul execut, care reprzinta sentinta data in 10.04.2012, a fost transmis spre executare institutiei publice la data de 14.01.2013, cu tot dosarul de executare. In prezent nu mai luucrez acolo. Institutia la care am lucrat a inaintat o adresa execut jud , prin care spune ,ca este in vigoare OG 71/2009., si plata se face esalonat.
Se aplica OG si in cazul meu ,avand titlul execut dupa data de 31.12.2011?,asa cum este trecut in OG 71/2009? Ce-i de facut in continuare ?, IN CONDITIILE IN CARE executorul a zis ca-mi da refuz de executare ,pe care ulterior pot sa-l atac in instanta....Un sfat va rog frumos Va multumesc anticipat.