avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ajutor la executare !
Discuție deschisă în Executare silită

ajutor la executare !

Buna ziua ! Am o situatie dificila din partea execut jud., in a executa drepturile salariale .Titlul execut, care reprzinta sentinta data in 10.04.2012, a fost transmis spre executare institutiei publice la data de 14.01.2013, cu tot dosarul de executare. In prezent nu mai luucrez acolo. Institutia la care am lucrat a inaintat o adresa execut jud , prin care spune ,ca este in vigoare OG 71/2009., si plata se face esalonat.
Se aplica OG si in cazul meu ,avand titlul execut dupa data de 31.12.2011?,asa cum este trecut in OG 71/2009? Ce-i de facut in continuare ?, IN CONDITIILE IN CARE executorul a zis ca-mi da refuz de executare ,pe care ulterior pot sa-l atac in instanta....Un sfat va rog frumos Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mara_33 , utilizator 13:49, 23 Ianuarie 2013
Buna ziua,

dupa parerea mea, de vreme ce in ordonanta se prevede clar ca este aplicabila pentru hotarari devenite executorii pana la 31.12.2011(art1alinb1) atunci, pentru hotararile ulterioare, aceasta ordonanta nu se aplica.
As proceda in felul urmator : as mai cauta si alti executori cu care as face aceasta discutie - este posibil ca unii sa fie de acord sa faca procedura de executare. Daca gasiti unul, renuntati la prima cerere si refaceti cererea la celalalt executor. Daca nu gasiti un asemenea executor, luati refuzul si va judecati la instanta.

Avocat Costi Boncu
multumesc pentru opinia dumv., stiti cumva daca exista modificari la acest oug 71/2009? va multumesc aniticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre investita cu titlu executoriu Ugrdv Ugrdv Am investit cu titlu executoriu hotărârea judecătorească prin care am câștigat diferențe la salariu de bază al funcției de profesor. Suma ... (vezi toată discuția)
Administratie publica locala In iunie 2009 am cistigat in instanta niste sporuri salariale retroactive din 2004 pina in 2006.Primarul da dispozitie in baza O.U.G. nr.71/2009 in 4 martie ... (vezi toată discuția)
Despagubiri castigate in instanta pe dreptul muncii florinben florinben Am cerut si am castigat in instanta despagubiri, reprezentand un spor la salariu neacordat de institutia unde lucrez. Prin sentinta mi s-a respins capatul de ... (vezi toată discuția)