Am cerut si am castigat in instanta despagubiri, reprezentand un spor la salariu neacordat de institutia unde lucrez. Prin sentinta mi s-a respins capatul de cerere cu privire la inregistrarea acestor drepturi in carnetul de munca si s-a specificat ca aceste drepturi nu sunt de natura salariala. Sentinta este din noiembrie 2008 si am inceput executarea silita , cu un executor care a trimis somatie la institutie in mai 2009. Dupa intrarea in vigoare a OG 71/2009 executorul sustine ca executarea a fost intrerupta de aceasta ordonanta si ca el nu mai poate face nimic.
In sentinta se specifica ,, aceste despagubiri nu sunt drepturi de natura salariala,,
Nelamurirea mea este...... despagubirile intra sub incidenta OG 71/2009 ?????
Ce pot sa fac ?
I-am transmis in scris acest lucru inca din iulie 2009 (am dovada inregistrarii acestei adrese la executor) dar ....nimic, spune ca nu prea am dreptate, interpreteaza ca aceste despagubiri sunt drepturi de natura salariala.
executorul judecatoresc pune in aplicare hotarirea instantei si nu face aprecieri si interpretari asupra continutului. puteti sa solicitati un punct de vedere a corpului expertillor judecatoresti.
Validare poprire
1169
M-AM ADRESAT UNUI BIROU EXECUTOR PENTRU RECUPERAREA UNOR DESPAGUBIRI SALARIALE. FARA SA STIU A INTRODUS O ACTIUNE IN INSTANTA PENTRU VALIDARE POPRIRE, NU S-A ... (vezi toată discuția)