avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită VALIDARE POPRIRE
Discuție deschisă în Executare silită

VALIDARE POPRIRE

M-AM ADRESAT UNUI BIROU EXECUTOR PENTRU RECUPERAREA UNOR DESPAGUBIRI SALARIALE. FARA SA STIU A INTRODUS O ACTIUNE IN INSTANTA PENTRU VALIDARE POPRIRE, NU S-A PREZENTAT LA TERMENE SI JUDECATORIA A RESPINS VALIDAREA, CHIAR A SI ANULAT ADRESELE DE INFIINTARE A PORPIRII. SOLICITAND SA FIU INSTIINTAT CAND PRIMESC SENTINTA PENTRU A FACE RECURS AM FOST MINTIT CA NU AU PRIMIT-O IAR CAND DUPA 3 LUNI AM VERIFICAT LA JUDECATORIE MI S-A SPUS SI ARATAT COMUNICAREA CA SENTINTA A FOST TRIMISA SI PRIMITA DE CATRE BIROU IN IULIE 2010. SOLICITAND O COPIE DUPA COMUNICARE SI PREZENTAND-O BIROULUI MI S-A SPUS CA AU GASIT-O INTRE HARTIII SI ORICUM NU AVEAM CASTIG DE CAUZA. INTREBAREA MEA ESTE DACA MAI EXISTA POSIBILITATEA DE A ATACA ACEASTA SENTINTA SAU CARE ESTE CALEA LEGALA DE A REINTRODUCE O NOUA VALIDARE?
Cel mai recent răspuns: 1169 , utilizator 21:10, 8 Noiembrie 2010
In cazul in care nu v-au fost achitate drepturile salariale, adresati-va din nou unui executor judecatoresc cu o cerere de executare silita prin care solicitati infintarea popririi.
REVIN CU VALIDAREA POPRIRII. SENTINTELE DATE DE TRIBUNAL OBLIGA ANGAJATORUL, INSTITUTIE PUBLICA LA PLATA UNEI DESPAGUBIRI EGALE CU SALARIILE INDEXATE SI MAJORATE ( DEOARECE AM FOST CONCEDIAT IN MOD ABUZIV) IAR RESPECTIVA INSTITUTIE NU PLATESTE ACESTE DESPAGUBIRI CU MOTIVAND ORDONATA 71/ 2009 MODIFICATA SI ACTUIALIZATA.
CREDETI CA ACEASTA ORDONANTA SE APLICA SI IN CAZUL CELOR CONCEDIATI SAU IN CAZUL CELOR CARE NU AU PRIMIT ANUMITE DREPTURI SALARIALE (PRIME, SPORURI, ETC. , CAZUL JUDECATORILOR,FUNCTIONARILOR PUBLICI...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri castigate in instanta pe dreptul muncii florinben florinben Am cerut si am castigat in instanta despagubiri, reprezentand un spor la salariu neacordat de institutia unde lucrez. Prin sentinta mi s-a respins capatul de ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ContSters81331 ContSters81331 La institutia in care lucrez am primit printr-o notificare trimisa printr-un birou de executori judecatoresti, o solicitare de instituire a popririi asupra ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu eliceh eliceh Buna seara, Am unele neclaritati cu privire la poprirea pe salariu la care ar trebui sa procedez in urma primirii unei comunicari din partea unui birou de ... (vezi toată discuția)