avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate paula_rodica

Activitate paula_rodica

Buna seara!!
Sotul meu este inchis pe o perioada de doi ani,avem trei copii mici respectiv 5ani,4ani si un an eu nu lucrez si nu beneficiem numai de alocatia copiilor de 284 lei pe luna,am putea sa obtinem vreun ajutor?
Răspuns la discuția transferare la alt penitenciar
ce ar trebuie sa contina cererea si el ca si intretinator de familie nu exista nici o modalitate sa fie cu arest la domiciliu sau alte modalitati ar mai putea fii?va multumesc!!!
Buna ziua
se mai stie ceva despre gratiere?este posibil sa se mai dea gratiere sotul meu are o pedeapsa de 2 ani daca se da gratierea ii posibil sa iasa?
va multumesc.
sotul meu este condamnat pentru conducere fara permis si alcolemie,si cum ma pot eu ca si sotie adresa print-o scisoare sau cum.va multumesc mult pentru raspuns
Buna seara!
Sotul meu este inchis in penitenciarul Baia-Mare cu o pedeapsa de 2 ani,iar el are domiciliu la cluj-napoca,cum se poate transfera la penitenciarul Bistrita fiind mai aproape pentru mine care nu lucrez si am in intretinre 3 copii minori.ce se poate face ca sa il transfere.va multumesc.
Răspuns la discuția Gravida fara venit
as mai avea o intrebare daca m-as angaja acum la o firma as putea sa imi platesc in urma cu 5 luni contributiile la stat ca sa pot avea 12 luni lucrate ca sa pot beneficia de indemnizatie?
Răspuns la discuția Gravida fara venit
si am nevoie de acte de la firma la care am lucrat
Buna ziua!am si eu o intrebare sunt o gravida fara venit,as intreba daca pot sa primesc indemnizatie pentru cresterea copilului,in 2012 copilul care il mai am a implinit varsta de 2 anii.atunci lucram la o firma care acum a intrat in faliment si pentru el am primit indemniztie.oare se mai poate acum daca nu lucrez sa primesc?