avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Gravida fara venit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Gravida fara venit

Buna ziua!am si eu o intrebare sunt o gravida fara venit,as intreba daca pot sa primesc indemnizatie pentru cresterea copilului,in 2012 copilul care il mai am a implinit varsta de 2 anii.atunci lucram la o firma care acum a intrat in faliment si pentru el am primit indemniztie.oare se mai poate acum daca nu lucrez sa primesc?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:33, 24 Ianuarie 2013
incercati sa va depuneti actele de somaj.
si am nevoie de acte de la firma la care am lucrat
as mai avea o intrebare daca m-as angaja acum la o firma as putea sa imi platesc in urma cu 5 luni contributiile la stat ca sa pot avea 12 luni lucrate ca sa pot beneficia de indemnizatie?
1. Plata contributiilor nu va ajuta la a beneficia de indemnizatie pentru CCC.

2. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) sa aveti venituri din salarii, din activitati independente su agricole sau perioade asimilate (somaj indemnizat, CCC, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie de crestere a copilului reana reana daca cotizez la casa de pensii,primesc indemnizatie de crestere a copilului?:) (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil alicevictoria1989 alicevictoria1989 buna ziua.pot beneficia de CCC?am lucrat 3 ani la un fost loc de munca dupa care am nascut si am fost in concediu crestere copil 2ani,dupa acest concediu mi sa ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata, indemnizatie crestere copil lauraadel87 lauraadel87 Buna seara! Lucrez din 15 martie 2013,cu 2 ore (225lei) , insa in luniile august, decembrie 2013 si ianuarie 2014 am fost in concediu fara plata.In cazul in ... (vezi toată discuția)