Buna seara! Lucrez din 15 martie 2013,cu 2 ore (225lei) , insa in luniile august, decembrie 2013 si ianuarie 2014 am fost in concediu fara plata.In cazul in care as ramane insarcinata in martie 2014, as primi indemnizatie de crestere? si cat as primi? multumesc anticipat:
Daca nu ati fost in CFP intreaga luna atunci puteti beneficia de CCC. In cazul dvs indemnizatia va fi cea minima de 600 lei, la care se adauga alocatia copilului.
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).
2. - Daca veti naste in decembrie 2014 cele 12 luni eligibile sunt ianuarie - decembrie 2014.
- Daca in ianuarie 2014 ati fost toata luna in concediu fara plata nu puteti beneficia de indemnizatie pentru CCC.
3. Indemnizatia pentru CCC este de 85% din media veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.
Indemnizatie
elissar
Buna ziua,am si eu o intrebare,imi poate spune si mie cineva,daca eu in timpul cat am primit ultima transa de bani din indemnizatia primului copil 800 roni ,am ... (vezi toată discuția)