avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu fara plata, indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu fara plata, indemnizatie crestere copil

Buna seara! Lucrez din 15 martie 2013,cu 2 ore (225lei) , insa in luniile august, decembrie 2013 si ianuarie 2014 am fost in concediu fara plata.In cazul in care as ramane insarcinata in martie 2014, as primi indemnizatie de crestere? si cat as primi? multumesc anticipat:
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: lauraadel87 , utilizator 14:16, 18 Ianuarie 2014
1. Nu inteleg ce vreti sa spuneti.

2. - Daca in cele 12 luni nu aveti nici un venit profesional sau perioade asimilate (indemnizatie de somaj, concedii medicale, conecdiu de maternitate, studenta su eleva la zi etc.) nu pueti beneficia de indemnizatie pentru CCC.
- Veti beneficia numai de alocatia de stat pentru copii de 200 lei lunar pana implineste copilul 2 ani si apoi de 42 lei lunar pana la 18 ani.
multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical si contributiile AdelinaH AdelinaH Buna ziua, in decembrie 2012 si ianuarie 2013, am fost in concediu medical. Momentan ma pregatesc de concediu prenatal. Problema este ca la Agentia de somaj ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie elissar elissar Buna ziua,am si eu o intrebare,imi poate spune si mie cineva,daca eu in timpul cat am primit ultima transa de bani din indemnizatia primului copil 800 roni ,am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mi_re_la68 mi_re_la68 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti in ce conditii poate beneficia de concediu de paternitate o persoana, asociat unic si in acelasi timp angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)