Va multumesc pt raspunsul referitor la succesiune, dar mai am nevoie de o clarificare. Ca nepot mostenitor dupa tatal predecedat , ce procentaj primeste el din proprietatea pe care o detine acum bunica lui, mama tatalui decedat ?
Buna ziua!Am divortat in 2010 si fostul sot a decedat in 2019. Avem un fiu, de 22 de ani. In timpul casatoriei am cumparat un aprtament, ambii fiind proprietari, dar nu am facut partaj dupa divort. Ce drepturi are fosta soacra asupra apartamentul dobandit de noi doi si ce drepturi are fiul meu fata de apartamentul fostilor mei socri (socrul decedat , iar fostul meu sot nu are frati). Va multumesc
Sunt pensionata medical din 2007, anul trecut, in feb 2012, mi s-a modificat gradul de invaliditate , de la 2 la 3, pensia am primit-o neschimbata, si ieri, 24 ian 2013 am primit Decizia de stabilire a pensiei incepand cu data de 01.01.2012 ! Exista un termen in care trebuia sa mi se comunice decizia ? Pensia era de 470 lei si prin decizie este de 311 lei. Cum mi se vor opri banii pentru anul trecut?