buna ziua.care este indemnizatia pe crestere copil in 2016?cati bani o sa i.au dupa ce o sa nasc daca lucrez pe salar minim pe economie?in 2013 am luat 600 lei fiind si minimul pe economie mai mic.multumesc
buna ziua.pot beneficia de CCC?am lucrat 3 ani la un fost loc de munca dupa care am nascut si am fost in concediu crestere copil 2ani,dupa acest concediu mi sa acordat 6luni de somaj,3 luni am luat somaj dupa care m.am angajat.Am aproape patru luni de cand lucrez si sunt gravida in 7 sampamani.SEfa k nu o sa pot beneficia de CCC pt ca nu implinesc in an de munca pana la nastere.beneficiez sau nu de acest concediu?ms
Matusa mea a trait in concubinaj timp de 18 ani neavand niciun copil.
Concubinul a murit recent.El avea un baiat care a decedat si el la scurt timp dupa tatal lui(baiatul era dintr-o anterioara casatorie).
In tot acest timp cat au fost impreuna si-au luat masina,casa...bunuri care erau trecute pe numele barbatului nefiind casatoriti.
Ma intereseaza cui ii ramane mostenirea- concubinei sau fratilor defunctului?
Cine are dreptul?
Mentionez ca dupa decesul acestuia, fratii lui nu o mai primesc in casa respectiva.
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament
buna ziua.vreau sa stiu de la cine trebuie sa iau bani pe concediu medical?sunt gravida in 5luni jumatate si mi.am luat concediu medical de pe data de 18ian pana pe 31ian.pe concediuu este trecut 01codul de indemnizatie pt boala obijnuita.Am vb cu sefa si a zis k ea nu imi plateste concediu.vreau sa.mi prelungesc medicalul dar ce fac cu bani de unde ii i.au?