avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate andreeatudor21

Activitate andreeatudor21

Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu stimulentul de insertie in anul 2017. EU sunt in crestere copil si vreau sa ma intorc la munca cu 01.08.2017, copilul face 2 ani pe 03.11.2017.
Sotul meu poate intra in crestere copil pentru cele 3 luni pana face copilul 2 ani?
Sau poate doar o luna,doua?
Stiu ca in perioada respectiva nu voi primi eu stimulentul, va primi doar el indemnizatia.
Astept raspuns!

Răspuns la discuția Un fel de hartuire...
nu ma ia de maneca, dar psihic sunt afectata din cauza comportamentului lui.
Cat am fost plecata din casa ( 2 ani) nu am avut nici un puseu de la boala mea. de cand m-am mutat din nou cu el, am fost de 3 ori in spital.
Am si eu o problema...ceva cam mare pentru mine.
Mama mea a murit in august 2013, iar eu m-am mutat in casa parintilor mei in ianuarie 2014. Avand mai multe certuri cu tatal meu care zicea ca vrea sa vada in scris ca am dreptul in casa, am facut si succesiunea in septembrie 2014. problema e ca si cu succesiunea facuta tatal meu imi spune la fiecare cearta sa imi fac bagajul si sa plec, pentru ca este casa lui.
Tin sa precizez ca sunt casatorita si am si o fetita de 4 ani, si am si o boala cumplita: scleroza multipla. Si chiar nu am nevoie de astfel de show-uri. As vrea sa stiu daca as putea sa fac ceva in tribunal, pentru ca totusi as numi toate astea ca un fel de hartuire: trebuie sa fac ce vrea el, cand vrea el, si cum vrea el si cum nu fac gata pot sa-mi fac bagajele. Sper sa primesc un raspuns!
Răspuns la discuția executare silita
multumesc frumos pentru raspuns.
Răspuns la discuția executare silita
in legatura cu procesul prin care am trecut si nu ma poate executa, as vrea sa stiu daca mai poate deschide un proces pentru inselaciune, avand in vedere ca am facut cu persoana respectiva o foaie de mana cum ca ii voi da banii si nu i-am dat.
Răspuns la discuția executare silita
multumesc frumos! si mai vreau sa stiu daca ar putea retrage din salariul sotului?
vreau si eu sa stiu ce mi se poate intampla daca trebuie sa fiu executata silit si nu am nici un bun si nici salariu!!!