avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate stefanbb

Activitate stefanbb

Răspuns la discuția Cale de acces blocata

deci ar trebui in aceasta schita sa fim toti cei carora ni se inchide drumul? sau fiecare dintre noi sa aibe o schita cadastrala? multumesc
Răspuns la discuția Cale de acces blocata

banuiesc ca in instanta m-ar costa ceva bani, de acea ma gandesc oare ar fi posibil sa ne adunam vecini,cu schita cadastrata pe care sa i-o inmanam,?... da aseara a fost politia si chiar politistul sustinea ca noi trebuie sa ii cerem voie pe perioada verii daca vrem sa trecem,,,,doar iarna avem voie sa nu facem urme...asta se intampla in maramures.
buna ziua detinem un teren de fineata intr-o zona de munte,mai jos de noi un vecin ne blocheaza drumul,suntem cam 10 proprietari in aceasta situati,mentionez ca drumul acela exista de cand ma stiu.Acum in numele celor care nu putem ajunge la proprietatile noastre as avea cateva intrebari:
1.de unde sa fac rost de o harta, incontestabila de catre proprietar?
2.se poate sa ne dea drept de trecere doar pe perioada iernii? (pt ca el asta sustine)
3.ok.am harta in fata,,,ce fac ca nu pot sa i-o arat ca sare cu toporul,in cazul acesta apelez la politie?
4.si daca,pun raul in fata,nu apare drumul in harta ce e de facut?
Va multumesc din suflet>Astept cu interes raspunsurile dumneavoastra!
care este procedura sa obtin titlu de proprietate pe un teren care este trecut doar in registrul agricol de dupa revolutie?Va multumesc
Răspuns la discuția Mostenire?
nu are alti urmasi decat pe mine si fratele meu''Sub sanctiunea nulitatii absolute actele translative de proprietate pt bunuri imobile se fac in forma autentica. ''nu inteleg acest lucru daca vreti sa-mi spuneti prin cuvinte mai simple multumesc
Discuție Mostenire?
Buna ziua!Unchiul meu a revocat acum 5 ani testamentul prin care ii lasa fratelui meu un teren.in prezent unchiul doreste sa imi inscrie mie acest teren.1.Care ar fi modalitatea de a trece pe numele meu terenul si a nu avea nici o problema pe viitor.
2.Ce acte ne sunt necesare la notar?
3.pot sa intabulez un teren daca am doar un contract de vanzare cumparare din acela care se facea mai demult fara a fi legalizat doar cu martori?va multumesc
buna ziua.cati ani (minim)trebuie sa imi platesc pensia privata sa pot intra in pensie atunci cand voi avea varsta necesara,eu nu am lucrat nicaieri si din acest an vreau sa imi platesc la privat,multumesc
va multumesc frumos
daca am o singura zi pe aprilie pot sa iau deoarece am mers cu dosarul la noi in comuna si mi-au zis sa intreb un jurist pt ca ea crede ca nu ma incadrez poate ma indrumati dvs sa inteleg ce e cu fractiunile de luna...multumesc
Răspuns la discuția alocatie complementara
revin....deci nu suntem famile monoparentala...suntem tata,mama,si un copil avem un singur salariu de 750 ron,deci mai putin de 370 pe membru.sa inteleg ca totusi ne incurca masina(dacia logan )mai noua de 10 ani? va multumesc