avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela_ellla

Activitate Mihaela_ellla

Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Nu este niciun act normativ adoptat in acest sens.

Nu înțeleg de ce nu răspundeți punctual asa cum s-a solicitat. A fost adoptata lege sau HG sau nu? Nu am spus ca îmi doresc sa fie liber etern

george-neagu a scris:

Hai sa nu exageram. De ce nu stați permanent acasă? Un liber .... etern!

Buna ziua.

este ziua de nastere zi libera?
s-a aprobat vreo lege/HG?
Multumesc!
Răspuns la discuția Eliberare atestat agent paza
m-am adresat institutiei unde am efectuat cursul. Au spus ca mai dureaza, si mi-au spus sa imi fac viza de flotant. Nu inteleg de ce mi se da aceasta recomandare...e ceva "putred" la mijloc.Daca colegii mei au primit atestatele, eu ...care le-am fost coleg....de ce sa nu il primesc????
buna ziua.

Va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea situatie: am varsta de 55 de ani si am urmat un curs de agenti de paza. Dupa finalizarea cursului mi s-a eliberat o adeverinta din care rezulta ca am urmat cursurile si am trecut si examenul final. De mai bine de 5 luni astept sa imi fie eliberat atestatul. Mentionez ca domiciliul stabil este in judetul Mures, insa cursurile de agent de paza le-am urmat in jud. Brasov. Acum cand ar fi trebuit sa imi fie eliberat atestatul mi s-a spus ca nu am viza de flotant pe jud Brasov si ca asta ar fi un motiv al neeliberarii atestatului. Ce pot face in aceasta situatie: eu stiu ca atata timp cat ai adresa de domiciliu, esti cetatean roman, poti urma cursuri de calificare/recalificare in orice colt al tarii. Cui ma pot adresa pt a imi putea fi eliberat atestatul?
Sper sa obtin raspunsul de care am nevoie.
Va multumesc
Buna seara.

Am si eu o intrebare legata de incetarea contractului individual de munca.
Sunt angajata cu un contract individual de munca pe perioada determinata de 1 an. Intrebarea este daca pot solicita incetarea acestui contract intr-o zi in care sunt in concediu de odihna. Va intreb acest lucru din urmatorul considerent: am depus cererea de demisie astazi (eu fiind in concediu de odihna) si mi s-a spus ca pot inregistra cererea de demisie cu prima zi in care ma voi intoarce la servici (nu mi se pare normal atata timp cat eu beneficiez de minim o zi de concediu pentru fiecare luna lucrata sa nu pot beneficia de aceste zile in perioada de preaviz). Astept raspunsul dumneavoastra.

Multumesc