avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare atestat agent paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare atestat agent paza

buna ziua.

Va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea situatie: am varsta de 55 de ani si am urmat un curs de agenti de paza. Dupa finalizarea cursului mi s-a eliberat o adeverinta din care rezulta ca am urmat cursurile si am trecut si examenul final. De mai bine de 5 luni astept sa imi fie eliberat atestatul. Mentionez ca domiciliul stabil este in judetul Mures, insa cursurile de agent de paza le-am urmat in jud. Brasov. Acum cand ar fi trebuit sa imi fie eliberat atestatul mi s-a spus ca nu am viza de flotant pe jud Brasov si ca asta ar fi un motiv al neeliberarii atestatului. Ce pot face in aceasta situatie: eu stiu ca atata timp cat ai adresa de domiciliu, esti cetatean roman, poti urma cursuri de calificare/recalificare in orice colt al tarii. Cui ma pot adresa pt a imi putea fi eliberat atestatul?
Sper sa obtin raspunsul de care am nevoie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:56, 1 Noiembrie 2023
cred ca ar trebui sa va adresati institutiei la care ati facut cursurile si la care ati promovat examenul.
m-am adresat institutiei unde am efectuat cursul. Au spus ca mai dureaza, si mi-au spus sa imi fac viza de flotant. Nu inteleg de ce mi se da aceasta recomandare...e ceva "putred" la mijloc.Daca colegii mei au primit atestatele, eu ...care le-am fost coleg....de ce sa nu il primesc????
Eliberarea atestat de paza
Care este nelamurirea dvs.?

Luigi Buffa a scris:

Eliberarea atestat de paza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin atestat de agent de paza bucur mihaela bucur mihaela Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa obtin atestat agent paza nelu78 nelu78 cum pot obtine atestatul de agent paza cat mai urgent? (vezi toată discuția)
Atestat paza pierdut (recuperare) sunday sunday Cum recuperez un atestat de paznic pierdut, in cazul in care nu mai stiu nici numele firmei cu care am facut cursul/sustinut examenul, cui ma adresez? multumesc (vezi toată discuția)