avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. este ziua de nastere zi libera? s-a aprobat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. este ziua de nastere zi libera? s-a aprobat vreo lege/HG? ...

Buna ziua.

este ziua de nastere zi libera?
s-a aprobat vreo lege/HG?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela_ellla , utilizator 17:56, 2 Mai 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hai sa nu exageram. De ce nu stați permanent acasă? Un liber .... etern!
Nu înțeleg de ce nu răspundeți punctual asa cum s-a solicitat. A fost adoptata lege sau HG sau nu? Nu am spus ca îmi doresc sa fie liber etern

george-neagu a scris:

Hai sa nu exageram. De ce nu stați permanent acasă? Un liber .... etern!

Nu este niciun act normativ adoptat in acest sens.
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Nu este niciun act normativ adoptat in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru divort Atotstiitorul Atotstiitorul S-a aprobat legea ca angajatorul sa fie obligat sa dea concediu platit de 3 zile pentru divort?Putem sa ne bazam ca acest concediu este real obligatoriu ca la ... (vezi toată discuția)
Zile libere pentru tatici la nasterea copilului Kitzmiler Kitzmiler Buna ziua. As vrea sa stiu daca s-a modificat numarul de zile libere acordate taticilor la nasterea copilului de la 5zile la 10zile. Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua! unde as putea reclama o fraudare a statului, din partea ... ayda9988 ayda9988 Buna ziua! Unde as putea reclama o fraudare a statului, din partea firmei? Am solicitat firmei la care lucrez, in baza ordonantei 10/2021 emisa in 02.10.2021 ... (vezi toată discuția)