buna dimineata ...orele lucrate dupa ora 22 trebuie platite suplimentar la o firma privata?....pentru lucrul de noapte pot fi incadrat la grupa 2 de munca?patronul poate sa- mi modifice unilateral salariul(de la salariu de calificat la sal. min pe economie)?...va multumesc.
buna ziua am si eu niste nelamuriri deci la data de25/06/2010firma la care lucrez si-a schimbat denumirea trecand la fiul vechiului patron si mi-a facut un nou contract cuun salariu lunar de 720 ron(fiind calificat) iar din acel moment n-am mai vazut un stat de plata ,cand l-am cerut mi s-a spus ca il semneaza dumnealui si nu e nici o problema Pe adeverinte ne trecesalariul minim pe economie iar plata se face lagri dupa cum urmeaza;cine face201 ore primeste3,5 ron/ora+150bonus iarcine face301primeste 3,5+alti50 bonus nustiu cum sa procedez pentru ca zice ca daca nu ne comvine sa ne dam demisia pentru ca nu ne poate da somaj deoarecenu mai poate angaja pe altcineva in locul nostru.I n plus se lucreaza 2 ture de 12 ore (de la 7 la 19 si de la19 la 7)cu speranta ca ma puteti ajuta va multumesc anticipat .
notificarea am primit-o saptamana trecuta si este vorba de odiferenta de la bransare din 2009 si ma mai avertizeaza ca daca nu trimit suma in 30 zile apeleaza la codul civil privind prescriptia extintiva va multumesc
am primit o notificare de la compania de gaz din care rezulta ca figurez in evidentele contabile cu un sold din 22/10/2009 si as vrea sa stiu daca se poate prescrie si cum va multumesc anticipat