avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sesizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sesizare

buna dimineata...pot face o sesizare la itm anonima sau cu un nume fictiv ..pentru a-mi proteja jobul?...va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:43, 28 Februarie 2014
Potrivit art.7 din OG 27/2002, petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecut datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si vor fi clasate potrivit prezentei ordonante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare anonima itm felixdaemon felixdaemon cum pot sesiza ITM-ul anonim, tinand cont ca exista informatori care sufla la o eventuala inspectie ,,neanuntata,,? (vezi toată discuția)
O petitie nesemnata poate fi considerata anonima? MIXAM MIXAM Regimul petitiilor reglementat de Ordonanta 27/2002 art. 7 nu se iau in considerarea petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de ... (vezi toată discuția)
Sesizare reala sau nu !!?? romalex romalex Buna ziua,am nevoie de putin ajutor,in ultimile trei luni cineva a facut 4 sesizari la politia locala,acestia au venit in control,eu am cerut sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)