avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina2204

Activitate Cristina2204

Răspuns la discuția Formular 097
Anul trecut am depus formularul 097 de iesire de la Tva la incasare. Anul acesta, daca in anul 2014 nu am depasit plafonul de 2.250.000 lei, trebuie sa depun un nou formular 097 pentru a nu reveni la TVA la incasare sau ramane valabil cel depus in anul 2013?
Discuție Formular 097
Formularul 097 (TVA la incasare - am iesit la cerere, fara a indeplini conditiile) se depune anual daca nu indeplinesti conditiile?
Răspuns la discuția Monografie contabila
Cred ca nu am pus corect intrebarea...Ce inregistrare contabila se face pentru a aparea in balanta impozitul de recuperat?
Care este monografia contabila pentru un impozit pe profit de recuperat?
S-a anulat legea prin care suntem obligati sa platim taxa radio-tv desi nu avem nici radio, nici tv?
Buna seara! Pentru calcularea adaosului comercial se foloseste coeficientul K. Cum calculez acest coeficient acum cand exista un tva de 9% la paine si faina si un alt tva de 24% la celelalte produse?
Răspuns la discuția Facturare apa
Eu am platit o data pierderi pentru cei 2mc de apa in luna august. De ce ar trebui sa platesc a doua oara?
Discuție Facturare apa
Buna seara! As avea nevoie de o lamurire referitor la modul de facturare al consumului de apa. In luna august nu s-a facut citirea contorului de apa drept pentru care firma care furnizeaza apa mi-a trecut, din oficiu, 2 mc de apa consumata+ pierderea conform contorului general. In luna septembrie, in urma citirii contorului, s-a constatat ca nu am consumat cei 2 mc de apa facturati in luna august. Din acest motiv cei 2 mc s-au facturat pe minus si mi s-au pus din nou pierderi de la contorul general. Intrebarea mea este: e normal sa platesc pierderi daca nu am avut consum?
Răspuns la discuția Deductibilitate cheltuiala
Are si sediul social si punctul de lucru in acel spatiu...Multumesc pentru raspuns...Citisem recent un articol pe avocatnet referitor la o firma care a facut niste amenajari iar fiscul nu le-a recunoscut deductibilitatea...
Este deductibila cheltuiala pentru o usa interioara care face limitarea intre spatiu de vanzare si birou? Mentionez ca este un apartament inscris in cartea funciara ca spatiu comercial dar nu este al firmei care a platit usa.