avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Deductibilitate cheltuiala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Deductibilitate cheltuiala

Este deductibila cheltuiala pentru o usa interioara care face limitarea intre spatiu de vanzare si birou? Mentionez ca este un apartament inscris in cartea funciara ca spatiu comercial dar nu este al firmei care a platit usa.
Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 07:34, 29 Martie 2013
Dar de ce a platit firma respectiva usa buclucasa? Are sediul social sau punct de lucru inregistrat in acel spatiu? Daca da, cheltuiala este deductibila.
Are si sediul social si punctul de lucru in acel spatiu...Multumesc pentru raspuns...Citisem recent un articol pe avocatnet referitor la o firma care a facut niste amenajari iar fiscul nu le-a recunoscut deductibilitatea...
Atata timp cat se demonstreaza ca o cheltuiala este facuta in scopul obtinerii profitului, aceasta este deductibila. Or in cazul dumneavostra, usa interiora delimiteaza spatiul de vanzare de cel de birou, deci aduce beneficii sub raportul imaginii in fata clientilor, ceea ce poate aduce profit. Cheltuiala este in consecinta deductibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen firma cu 3 canale de vanzare Paliul Paliul Buna ziua Avem o firma care vinde online, in magazin si pe teren produse pentru amenajari interioare. caen principal 4752 si multe altele in actul constitutiv ... (vezi toată discuția)
Cheltuiala cu chiria trasnitu mihaela trasnitu mihaela Buna ziua! Am un srl care desfasoara activitatea la sediile clientilor. Are un contract de inchiriere spatiu cu destinatia DEPOZIT. Poate deduce ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru - revocare acord geeac geeac Buna ziua, Am o dilema: azi cand veneam la birou am vazut un afis pus pe usa blocului prin care asociatia de proprietari anunta ca revoca toate acordurile ... (vezi toată discuția)